Najboljom mladom dizajnericom proglašena Čakovčanka Gala Marija Vrbanić

Gala Marija Vrbanić
Gala Marija Vrbanić

U zagrebačkoj Laubi – kući za ljude i umjetnost, šestu je godinu za redom održana dodjela nagrada ELLE STYLE AWARDS powered by Mastercard.

Najboljom mladom dizajnericom ove je godine proglašen brend Price On Request iza kojeg stoji Čakovčanka Gala Marija Vrbanić.

Gala veliku podršku, u svakom smislu, ima od strane svoje majke Ksenije, no ona gaji pravu strast prema modi kakvu je u Hrvatskoj danas teško naći.

Gali u dizajniranju pomaže nekolicina mladih individualaca.

Na Zagrebačkom velesajmu 25. listopda je održana druga večer 25. Fashion.hr-a na kojoj su svoje revije prikazali mladi dizajneri.

Među mladim dizajnerskim imenima koje smo sinoć vidjeli bili su Anthony Avangard i Ivana Janjić koji su prikazali muške kolekcije, brend Price on Request.

Gala Marija Vrbanić koja stoji iza brenda Price on Request nedvojbeno je pokazala najzanimljiviju kolekciju večeri, piše elle.hr. Kolekciju koju je prikazala nazvala je POR/NO 2 i već nam time dala do znanja da će ona za naše pojmove biti pomalo kontroverzna, ali i da će nam se dobro nasmijati u lice.

Kolekciju je otvorila manekenka odjevena u prozirne čarape i crvenu košulju, a zatim je na pistu izašlo još muških i ženskih modela odjevenih samo u gaćice i košulje ili majice s POR i POR/NO 2 logom na leđima. A onda je revija “presječena” kombinacijom koja je sadržavala sve komade od glave do pete – košulju, hlače sako i kaput te je dotadašnja party glazba zamijenjena stihovima “I need your love” iz Blackove pjesme “Wonderful Life”, modeli su počeli hodati drugačijom koreografijom, a jedan je od njih čak izašao s Fashion.hr akreditacijom na pistu. Time nam je Gala potvrdila da je sve ovo za nju velika zabava kojujako dobro promišlja od materijala do prezentacije na pisti. Bravo!

Ostavi komentar