Martina Medvar Ivanović održala prvi samostalni masterclass: Nakon tri godine rada, znanje prenosi drugim djevojkama!

martina medvar ivanović daemy make up

Međimurska vizažistica Martina Medvar Ivanović iz Goričana pod poznatim imenom DaEmy makeup 2. i 3. Ožujka u Gradskoj kavani Lovac u Prelogu održala je svoj prvi samostalni makeup masterclass u kojem je predstavila svoja 3 najtraženija makeup look-a.

Svoju karijeru gradila je rame uz rame svjetski poznatih vizažista koji su joj pomogli pri stjecanju zavidnog znanja koje je odlučila podijeliti s ostalim djevojkama koje žele krenuti njezinim stopama i postati vizažistice s velikim brojem klijentica.

Njezin rad poznat je ne samo Međimurskoj županiji, već i okolnim županijama koje je često zovu za mnoga snimanja i sudjelovanja na sajmovima. Dobre je preporuke stekla upravo zbog mnogih zadovoljnih klijentica koje je rado predlažu svojim prijateljicama.

Njezinom masterclassu veliku su podršku dali poznati svjetski brendovi kao što su Kryolan, Paese i Nastell koji su joj došli u goste i održali dodatnu edukaciju i predstavljanje njihovih makeup proizvoda, a djevojke koje su sudjelovale na masterclassu imale su priliku pobliže ih upoznati.

Martina Medvar Ivanović napredovala je do zavidne razine u karijeri, a nakon tri godine intenzivnog rada kao vizažistica, svoje znanje žele podijeliti s djevojkama koje također žele uspjeti u svijetu šminkanja.

Takoder, masterclassu su se pridružili darežljivi sponzori kao što su Kryolan, Paese, Nastell, Atelier Paris, Miss Adoro, Metis Čakovec, Ardelli trepavice,That’so ,Oriflame, Farmasi, Beauty blender, Cult beauty, Florami Studio iz Donjeg Kraljevca, La Piel by Lana Jurčević i Gradska kavana Lovac.

Poznati fotograf Darko Mareš ovjekovječio je ovaj masterclass vrhunskim fotografijama, a za frizure se pobrinuo frizerski salon FS Stil iz Goričana.

Beauty studio DaEmy nalazi se u Goričanu, a pruža i ostale usluge kao što je Spray tan, Lash lift, gel nokti, trajni lak, estetsku i medicinsku pedikuru, oblikovanje obrva i makeup tečajeve za početnice i one koje žele nadograditi svoje znanje.

Ostavi komentar