13.6 C
Čakovec
Subota, 3 lipnja, 2023

Maja Four Rooms svečano otvoren u veselom okruženju

Bili smo na svečanom otvorenju salona Maja Four Roooms!

Nedavno smo imali prilike upoznati mladu poduzetnicu Maju Modrinjak, vlasnicu salona za uljepšavanje. Predstavili smo famozne četiri sobe u kojima se možete opustiti, pobrinuti se za svoje nokte ili zasjati za neki događaj, a možete i izbaciti nakupljeni stres ili zaplesati!

Vlasnica salona Maja Modrinjak s klijenticom u sobi za pedikuru

OVDJE možete saznati više o Maji i njenom novom salonu, ako još niste.

Baloni i fina zakuska povodom otvorenja

Zaputili smo se danas u 12 sati do salona i susreli veselu ekipu koja sa zanimanjem razgledava sobe i sluša o Majinim planovima za dalje. Atmosfera je bila vesela i razdragana – u sobama za uljepšavanje uglavnom su se okupljale žene, dok su djeci najdraže bile sobe za boks i ples. Odlična ideja za nadolazeće hladne i kišne dane: sobe se unajmljuju po minuti i imate ih za sebe, sa svim zabavnim dodacima. Ugodno druženje za velike i male! Djelić atmosfere donosimo kroz fotografije našeg Zlatka Vrzana.

Napad lopticama u sobi za boks. I puno smijeha
Isprobavanje sobe za masažu
Fit Corner

Susreli smo i poznatu nutricionisticu Zlatu Polanec koja nam je rekla više o programu Fit Corner osmišljenom u suradnji s Majom. U salonu će, naime, uskoro započeti navedeni program i omogućit će polaznicima svojevrsni zdravi kutak.

– Organizirat ćemo savjetovanje o zdravoj prehrani pa bih ovim putem pozvala zainteresirane da prate facebook stranicu Maja Four Rooms kako bi saznali više detalja i informacije o početku i trajanju programa. Fit Corner će nuditi i radionice, a prva po redu biti će radionica o kolagenu za koju postoji veliki interes, kaže nutricionistica Zlata Polanec.

Maja Modrinjak i Zlata Polanec na svečanom otvorenju

Posjetite Maja Four Rooms i isprobajte neku od ponuđenih usluga kako biste napravili nešto lijepo i korisno za sebe!

(FOTO: Zlatko Vrzan)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,592FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE