Kozmetički savjet Karmele Bali Međimurec: Što je mineralni make up, od čega se sastoji i zašto ga preporučuju dermatolozi?

karmela bali međimurec

Mineralna kozmetika sadrži minerale kao što su željezo, cink i titanij. U pravoj mineralnoj kozmetici nećete pronaći konzervanse, umjetne mirise i boje, parabene i alkohol.
Kod kupnje mineralne kozmetike obratite pažnju na sastojke, jer ako se nešto reklamira kao “prirodno” ili “mineralno” ne mora značiti da je to uistinu tako.

Mineralna šminka ne sadrži sastojke koji će iziritirati osjetljivu kožu, pa je mogu koristiti osobe sa problematičnom, osjetljivom kožom kao i osobe sa aknama i rozaceom. Kod kože sklone aknama važno je da kozmetika ne sadrži komedogene sastojke koji začepljuju pore.

Colorscience – više od make up-a

Ekskluzivan make up s preporukom liječnika, formuliran je vrlo pažljivo kako bi u svako proizvodu sadržavao djelotvornu zaštitu od sunca i dubinsku njegu kože. Colorscience je 100% zdrav, luksuzni mineralni make up. Sadrži posebno rafinirani cink i titan te pigmente vrhunske kvalitete.

Colorscience ne preporučuju samo liječnici, već je tražena i od strane make up umjetnika. Možete je vidjeti u dermatološkim ordinacijame, ali isto tako i na filmskim setovima širom Hollywooda.

100% zdrava, luksuzna kozmetika pogodna za međusobno miješanje, proizvedena u SAD-u od minerala visokog integriteta i hranjivih sastojaka, uključujući antioksidante i peptide.
Bez kompromisa.


Pozivamo vas da kreirate svoj besprijekoran make up kojim ćete zaštiti ono najvažnije, svoju kožu.

Mjesto i vrijeme događanja: Vital, 23.veljače od 14.00-20.00

Više detalja pogledajte na događaju: Kako nanijeti puder kao profesionalac?

 

Ostavi komentar