Kozmetički savjet Karmele Bali Međimurec: Povratak u školu s čistom kožom bez akni!

vital čista koža

Početak drugog polugodišta sve je bliže, a time dolaze stres, besane noći, tulumarenje, i zaboravljanje na dobre navike za svoju kožu. Što je sljedeće? Akne, prištići, podočnjaci još više toga.

Ostanite mirni i nastavite. ZO Skin Health i Karmela Bali Međimurec iz Vitala imaju rješenja koja su laka i jednostavna čak i za učenike i studente s puno obaveza.

vitalAkne mogu biti uzrokovane genetikom ili hormonima, a najčešće je to kombinacija više faktora. Ostali čimbenici mogu uključivati prehranu, spavanje, higijenu, način života, vježbe. I naravno, da li smo spomenuli stres?

Ako ne koristite redovito piling, mrtve stanice kože će se izgraditi na površini vaše kože i unutar pora. Te mrtve stanice miješati će se s uljem i krajnji rezultat su začepljene pore, bubuljice, a moguće su i pustule.

Da bi ih imali pod kontrolom, to zahtijeva režim 24/7, 365 dana godišnje. Čak i kada ne izlaze, ali imate povijest akni, nemojte se opuštati! Držite se programa kako bi ostvarili svoj cilj i sačuvali čistu kožu.

vitalZO Skin Health to čini lako – čak i za umorne studente i učenike pod stresom. Isprobajte Zo Skin Health Acne Prevention and Treatment Program koji uključuje:

Offects® Exfoliating Cleanser
Offects® Exfoliating Polish
Offects® TE-Pads Acne Pore Treatment Pads
OSSENTIAL® BIO-SULFUR MASQUE

Za još više udobnosti, Offects TE-Pads Acne Pore Treatment Pads sada dolaze u pakiranju od jednog komada, tako da ih možete spremiti nekoliko u svoj ruksak ili torbu da područja sklona aknama uvijek budu čista i bez prljavština. Super učinkovita plava Ossential Bio-Sulfur Masque služi i kao zaštita za sprječavanje pucanja prištića (isušuje prištić preko noći).

Uz dosljednju svakodnevnu uporabu ova 4 najbolja proizvoda čuvati će vašu kožu čistom i zdravom tokom cijele radne godine!

NAPOMENA: Ako su vaše akne velike, ili ste dobili duboke, bolne čvoriće, ne dirajte ih, već posjetite stručnjaka!

Ostavi komentar