Kookabee atelje: Mjesto je gdje nastaje Vaša idealna haljina!

kookabee varaždin

Kookabee je varaždinski modni atelje diplomirane modne dizajnerice Melite Kukec, bogate iskustvom u dizajniranju i izradi najrazličitijih odjevnih predmeta, s naglaskom na vjenčanice i svečane haljine, a često prihvaća i rad na interesantnim projektima iz područja kostimografije. Ljubav prema izradi vjenčanica i svečanih haljina započela je prije 13 godina kada je izradila prvu vjenčanu haljinu kao poklon prijateljici. Ta strast ponukala ju je da 2010.godine otvori vrata svog ateljea, a njezin je brend dobio ime Kookabee. Do danas je već više desetaka mladenki uživalo svoj najljepši dan noseći Kookabee kreacije.

Svaka Kookabee haljina ocrtava stil i osobnost osobe koja je nosi!

Tome je doprinjela činjenica da je svaka haljina jedinstvena i da se svakoj pristupa s najvećom pažnjom. Bilo da se radi o vjenčanoj, svečanoj ili haljini za neku drugu priliku, vrlo je važno da je model prilagođen osobi koja će ju nositi te se u obzir moraju uzeti svi važni parametri, kao što je građa tijela i osobne preferencije.

Kookabee haljine ističu se pažljivo odmjerenom dozom glamura, trenda i osobnosti ne prelazeći tanku granicu kiča, koji je danas često prisutan u događajima poput vjenčanja. U tome je vidljivo Melitino školovano dizajnersko oko u kombinaciji s bogatim iskustvom. Osim toga, Kookabee haljine izrađuju se od najboljih dostupnih materijala, fine čipke, satena, muslina i tila, koje vješte ruke pretvaraju u jedinstvane kreacije. Kvaliteta izrade još je jedna vrlo važna stvar s kojim se Kookabee ponosi, do najsitnijih detalja izrada je perfektna, u šali bi rekli da se haljine mogu nositi i naopačke!

  • Kookabee prati trend tematskih vjenčanica!

U posljednje vrijeme u trendu su tematska vjenčanja, pa inspiraciju za svoje kreacije Melita često pronalazi u vintage stilovima, poput Charleston-a i glamuroznih 20-tih, preko 50-tih i poznatih haljina punog kruga sa bogatim podsuknjama i slojevima tila, do inspiracije blještavilom disco stila 70-tih. Teme su razne, ponekad film, knjiga ili bajka u nježnijim, lepršavim kombinacijama svilenog muslina i čipke kojima Melita svoje mladenke pretvara u prave šumske vile.

  • Osim svečanih haljina, Kookabee izrađuje unikatne dnevne kombinacije!

Iako se u Kookabee ateljeu vjenčanice i svečane haljine najčešće izrađuju po mjeri, u ponudi postoji i najam ili kupovina neke od gotovih haljina iz vlastite kolekcije, a uz to izrađuju se i ostali potrebni dodaci poput velova, pelerina, šalova, bolera, jastučića za prstenje, podvezica i ostalih dodataka od tekstila, pa do haljinica i odijela za najmlađe.

Osim svečanih kombinacija u ateljeu Kookabee mogu se pronaći i razni nosivi dnevno/poslovni odjevni predmeti, od kaputa, jakni, haljina, suknji, tunika ili majica, uglavnom unikatni ili izrađeni u malim serijama po nekoliko komada, a ako želite može vam se izraditi i odjevni predmet baš po vašoj mjeri.

Ako ste osoba koja traži originalnost i nije povodljiva za trenutnim trendovima, nego želi trajne i kvalitetne komade u kojima će se osjećati lijepo i ugodno sezonama, svakako zavirite u Kookabee atelje.

Atelje Kookabee

Kukuljevićeva 18, Varaždin

098/162 1498

E-mail: [email protected]

Web: www.kookabee.com

Facebook: Kookabee design – fashion & wedding

Ostavi komentar