Instant blistava koža? Moguće je, uz ZO stimulirajući Red Carpet piling!

Karmela Bali Međimurec
Karmela Bali Međimurec

Nježan na koži, no dovoljno snažan da osigura vidljivu razliku, ZO Ossential® Stimulator Peel je ultimativni tretman za oplemenjivanje svih tipova kože. Piling je poznat i pod nazivom „Red Carpet“ piling ili „Lunch time“ piling budući da trenutno čini da koža izgleda zdravije i čišće te istovremeno ne ostavlja crvenilo niti uzrokuje ljuštenje kože nakon tretmana.

Tretman je idealan za osobe koje žele:

  • povećati toleranciju kože
  • ublažiti pojavu pigmentiranih mrlja i hiperpigmentacije
  • stimulirati nastajanje kolagena
  • ublažiti fine linije i bore lica
  • omekšati i pomladiti kožu oštećenu suncem

Ovaj piling od milja zovu i „Red Carpet pilingom“ zbog velikog broja slavnih osoba koje prije Red Carpet događanja odlaze na ove tretmane jer si ne mogu priuštiti crvenilo kože lica ili čak ljuštenje kože koje uzrokuju neki jaki pilinzi.

Ossential je nježan prema koži, ali dovoljno jak da napravi vidljivu razliku u postizanju mladenačkog i svježeg izgleda.

ZO Ossential® Stimulator Piling čini čuda u roku od samo nekoliko minuta. Brz i jednostavan tretman koji možete napraviti za vrijeme pauze za ručak i koji čudesno ravna i ujednačuje dublje i srednje duboke linije i bore, akne, pjege, zbrinjava neravnomjernu pigmentaciju i grubu teksturu kože.

ZO Ossential® Stimulator Peel je napravljen da eksfolira kožu stimulirajući izmjenu stanica kako bi se poboljšao tonus kože, njena tekstura i postigao zdrav sjaj. Najveća prednost primjene ovog pilinga jest da nema potrebe za oporavkom kože zbog ljuštenja ili crvenila nakon tretmana, nakon tretmana ostaje samo blistava, zdrava koža.

Sadrži 3 različite kiseline koje eksfoliraju kožu i poboljšavaju izmjenu stanica; salicilnu, mliječnu kiseline i citratnu kiselinu. Te su kiseline poznate kao AHA ili Alfa Hidroksilne kiseline – one odstranjuju mrtve stanice kože te vrše eksfolijaciju gornjih slojeva kože. Salicilna kiselina djeluje na masnoj koži, sklonoj aknama, dok citratna kiselina daje koži zdravi sjaj.

Kako često treba raditi stimulirajući piling?

Rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana, no za poboljšanje tonusa kože, teksture i čistoće, klijentima preporučamo seriju od 4 tretmana unutar dva tjedna ili mjesec dana, ovisno o tpu i stanju kože. Piling se također može koristiti kao samostalni tretman.

Uz ovaj tretman moguće je raditi i čišćenje lica, kao i dubinsku hidrataciju.

u Novoj budite dobro, budite veseli, smijte se i kad vam nije do smjeha…budite zdravi i ne mislite previše…pogledajte u srce i volite!

Karmela Bali Međimurec

 

Ostavi komentar