Golden Queen makeup by Dajana: Crveni ruž poželjan je uz zlatne ili srebrne tonove!

golden queen makeup by dajana

Golden Queen makeup by Dajana iz Male Subotice profesionalno se bavi kozmetikom i šminkanjem za sve prigode. Za prosinac, mjesec izlazaka i provoda, pripremila je tri vrste šminke s kojima je uskladila prigodu, frizuru, odjevnu kombinaciju te boju kose i tena. Pokazala nam je kako bi trebala izgledati šminka ukoliko odlazite na prosinački izlazak s društvom, božićni domjenak ili pak novogodišnju noć. Njezin je savjet da svakako stavite više šminke nego inače, no nemojte zaboraviti da je cilj postići fini, elegantan i profinjen izgled. Svoj termin kod Dajane rezervirajte na broj 095/354-8839.

Za blagdanski izlazak s društvom uz kosu boje karamele idealno pristaje šminka nježne bež boje s blagim prijelazom na smeđu i zlatnu. Uz takvu šminku svakako ćete biti zamijećeni, a zračit ćete svježinom i pozitivom. Ruž iste boje zaokružit će nježni dojam.

Za božićni domjenak potreban je nešto jači naglasak očiju, a najbolje pristaju zlatni tonovi, čime se postiže privlačnost i upadljivost i poželjni blagdanski dojam. Zlatna boja savršeno se slaže s tamnom bojom kose. Uz crni tuš, dobit ćete šarmerski pogled i elegantnost.

Srebrna na očima odličan je odabir za novogodišnju noć punu blještavila i spektakularnosti, a crveni ruž dodatno će pomoći u postizanju istog. Savršen je odabir za djevojke koje žele biti zamijećene, a uz bijele kuteve, vaš će pogled biti dubok i izražajan.

Ostavi komentar