Gala Marija Vrbanić iz Čakovca uvrštena na listu 100 najutjecajnijih modnih inovatora Voguea

Magazin Vogue je nedavno objavio svoj ugledni popis 100 najznačajnijih inovatora u modi za ovu godinu, a među njima se istaknula Gala Marija Vrbanić iz Čakovca.

Gala Marija je utemeljiteljica i kreativna direktorica modne marke Tribute Brand, koja se istaknula po stvaranju digitalne odjeće i izradila prvi prepoznatljiv komad digitalne mode.

PRICE ON REQUEST, Gala Marija Vrbanić

– Gala Marija Vrbanić je stvorila prvi digitalni komad odjeće koji je brzo postao viralna senzacija, digitalnu večernju haljinu koja podsjeća na metalizirani balon s velikom metalik mašnom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TRIBUTE BRAND (@tribute_brand)

Njezin izvanredan doprinos modi donio joj je časno mjesto na prestižnom popisu Voguea koji ističe 100 najvažnijih inovatora u različitim područjima. Vogue prepoznaje inovatore u pet ključnih kategorija: poduzetnici i agitatori nove generacije, šampioni promjena, remetitelji industrije ljepote, predvoditelji održivosti te inovatori u tehnologijama i Web3 svijetu. Gala se našla u posljednjoj kategoriji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TRIBUTE BRAND (@tribute_brand)

Marijin rad ne samo što istražuje potencijal tehnologije, već također odražava njene instinkte za ono što slijedi. Od pokretanja svog brenda 2020. godine, privukla je značajne suradnje s prestižnim markama kao što su Jean Paul Gaultier i Carolina Herrera. U ovom dinamičkom svijetu mode, Gala Marija je uspjela očuvati svoj status inovatorice kroz projekte i kolekcije koje koriste generativnu umjetnost u procesu stvaranja, piše Vogue.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gala Marija Vrbanic (@cwet3k)

Marijin brend osnovan je u travnju 2020. godine i od tada je postavio smjer za globalno tržište digitalne mode, a njegov tim, uz nju, čine čine Filip Vajda, Marina Jukić, Igor Lipovac i Marta Stražičić, prenosi portal Srednja.hr.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE