Emina Ivelić vas poziva na veliko otvorenje novog kozmetičkog salona Femina Biocentar!

femina biocentar

Veliko otvorenje kozmetičkog salona Femina Biocentar održat će se 6.travnja u vremenu od 10 i 30 do 13 sati. Dođite i budite dio početka nove poslovne priče koja spaja dva poznata međimurska kozmetička brenda, Feminu i Biocentar. Emina Ivelić za sve klijentice priprema veliko otvorenje uz catering i druženje te brojne pogodnosti i popuste.

Femina ostaje u istoj zgradi, ali seli u novi prostor, koji se nalazi s prednje strane zgrade, Josipa Kozarca 15. Novi broj za narudžbe od ponedjeljka 8.4. je 040/395-911 ili 098/935 2558.

femina biocentarKozmetički studio Femina već 12 godina nudi kozmetičke usluge širokog spektra, a kupnja poslovnog prostora Biocentra i cijelog koncepta Biocentrovog poslovanja, označava za Eminu širenje usluga i novi, moderniji i bolji pristup vođenju salona i odnosa s klijenticama. I do sada su one uživale poseban tretman i vrhunsku uslugu, a novo lice Femine omogućit će još bolji doživljaj prilikom korištenja kozmetičkih usluga.

U Femina Biocentru možete se naručiti na tretmane kao što su klasično i mehaničko čišćenje lica, specijalne tretmane poput anti age i liftinga lica, relax i medicinske masaže, manikuru i geliranje noktiju, trajni lak, medicinska i kozmetička pedikura, šminkanje za razne prigode, anticelulitni programi, trajno uklanjanje dlačica aparatom SMART PULS – IPL, pomlađivanje kože BDR aparatom, dermoabrazija, mezoterapija, smanjenje bora, depilacije, ekstenzije trepavica te Casmara wellness tretmane lica.

Emina kroz svoj karijerni put mnogo ulaže u stručnost te pristupa poslu vrlo ozbiljno i profesionalno, što se najviše očituje u povjerenju i pohvalama koje dobiva od strane klijentica. Rad i način ophođenja s klijenticama individualan je i pilagođen željama i njezi koja je potrebna njihovoj koži, a svakako je zapažen od strane svake klijentice.

Novi izazov koji joj donosi preseljenje i preuzimanje Biocentra objeručke prihvaća i veseli se novim poslovnim prilikama i nadogradnji znanja, vještina i sposobnosti, ali i njegovanju ženstvenosti i ljepote sa svim zahvalnim klijenticama.

 

Ostavi komentar