Dođite na Dane otvorenih vrata Wellness centra Sveti Martin i iskoristite popuste

wellnes sveti martin

U Termama Sveti Martin od 15. do 18. listopada održat će se Dani otvorenih vrata Wellness centra Sveti Martin, i to svaki dan u trajanju od 9 do 21 sat navečer. Pročitajte koji vas popusti očekuju.

Za vas smo pripremili promociju tajlandskih masaža i posebni dnevni paket sauna u trajanju od 3 sata + 30 minuta masaže po cijeni od 199 kuna. Pripazite, paket vrijedi do 15.12.2018., a može se iskoristiti sve dane osim subote. Uz to, pripremili smo 20 % popusta na kozmetičke usluge (Lash lift uvijanje trepavica, dubinsko čišćenje lica, pedikura) i 20 % popusta na saune i masaže.

Za sve vas koje privlači nešto drugačije, u srijedu 17. 10. u 19 sati održat će se zvučna kupka s gongovima. Gong kao transformacijski i terapeutski instrument ima opuštajući i centrirajući zvuk. Gongova kupka je zvučna masaža za tijelo i um, osobito ako volite masažu, ali ne i dodir. Za prisustvovanje zvučnoj kupki obavezna je prethodna najava na telefonski broj 040 315 002.

Posebno provjerite i ponudu Poliklinike Lumbalis gdje vas očekuje 50 % popusta za sve preglede kralježnice, 20 % popusta na specijalističke preglede ortopeda i 10 % popusta na sve terapijske usluge.

Zdravstveni centar IQ Cure također nudi 30 % popusta na svoje usluge, stoga svakako ne zaboravite zaviriti i tamo. Ondje vas očekuje vrhunska kombinacija skenera koji se upotrebljavaju u preventivnim i rehabilitacijskim programima, a temelje se na principima kvantne fizike. Skenira se vaše tijelo kako bi se dobila što jasnija slika o vašem psihofizičkom zdravlju. Sam sustav ne liječi bolest i ne koristi se kao dijagnostički aparat u klasičnoj medicini, nego radi na principu prevencije i sprečavanja razvoja bolesti. Izaberite između Blue, Silver ili Gold skeniranja. Osim toga, upoznajte se s našim terapijskim IQ Cure uređajima poput Healing Liquid Poola i Health Boostera.

Svakog posjetitelja događaja očekuje 1+1 gratis kupon za kupanje u Temple of Life. Više informacija potražite na Facebook stranici „Lifeclass Terme Sveti Martin“.

Ostavi komentar