Čakovec: Alkiona poziva na Thai trigger points by Suzana Janković

trigger point

Udruga za poboljšanje kvalitete života Alkiona organizirala je edukativni vikend na temu Thai trigger points koju je vodila Suzana Janković iz Thai Bodywork Zanshin – Pula. Održan je prvi od dva modula na kojem su se zainteresirani mogli upoznati s metodom primjene Thai trigger točaka u klasičnoj masaži na stolu s uljem. Susret je bio otvoren za one koji žele naučiti nešto novo kao i za one koji žele unaprijediti svoju tehniku u susretu s najučestalijim tegobama koštanog/mišićnog/nervnog sustava.

Suzana Janković preko 20 godina izučava “tri misterija” – tijelo, govor i um kroz prakse poput Chi kunga, borilačkih vještina Kempo i Baguaznang, meditacije, yoge i Thai yoga masaže. Suzana Janković gostovat će ponovo u Čakovcu u danima vikenda, 9. i 10. prosinca.

Edukacija je otvorena za svih neovisno o predznanju. Dobrodošli su i potpuni početnici, te oni koji žele pospješiti učinak svoje masaže, unaprijediti tehnike u susretu s najučestalijim

tegobama mišićnog/koštanog/nervnog sustava. Thai terapeutska masaža bavi se ovdje miofascijalnim linijama i thai trigger točkama (točke okidači), slične onima kineskih akupunkturnih točaka. Thai trigger točke su u nekim slučajevima neznatno drugačije smještene i ne dijele istu dubinu kao akupunkturne. Pritisak trigger točaka (akupresura) na istoj lokaciji gdje apliciramo iglu (akupunktura) neće proizvesti isti efekt. Tečaj pokriva rad na vratu, ramenima, leđima i zdjelici.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Udrugu za poboljšanje kvalitete življenja Alkiona, Downtown relax&masage club, Čakovec (telefon 099/6811133 Antonia, [email protected])

Ostavi komentar