Prijavite se na nagradni natječaj za najljepše izrađene božićne ukrase

božićni ukrasi
Izrađujete sami bižićnja ukrase, prijavite se na nagradni natječaj Međimurskih novina.

Ove godine Božić će biti drukčiji od ostalih, ali to ne znači da se moramo odreći božićnog ozračja u svom domu. Naprotiv, sada kad smo više usmjereni na svoj dom i kada nema puno prilika za izlaske i druženja, prilika nam je da mašti damo na volju i da stvorimo najtopliji i najveseliji ugođaj Božića u svom domu.

Svi imamo barem malu dozu kreativnosti u sebi i sada nam je prilika da svojim rukama stvorimo ukrase za bor, božićne figurica za pod bor, ali i dekoracije koje ćemo imati na stolu, na komodi ili najrazličitijim mjestima u svom domu.

Pošaljite nam fotografije svojih kreacija kojima ukrašavate svoj dom, fotografije ukrasa koje ste sami izradili ili doradili od kupovnih elemenata.

Pošaljite nam više fotografija svojih ukrasa, ali obavezno fotografirajte i sebe uz neki od vaših radova. Uz fotografije pošaljite nam i sljedeće podatke: svoje ime i prezime, mjesto odakle ste, broj telefona, informacije o tome što radite, od čega radite ukrase i što ste sve ukrasili u svom domu, tako da možemo složiti malu priču o vama, a da vas u ovoj situaciji ne ugrožavamo našim dolaskom u vaš dom.

Trud će vam se isplatiti jer ćemo ga nagraditi. Svoje kreacije šaljite na mail: [email protected] uz napomenu: Nagradni natječaj – najbolji božićni ukras.

Natječaj je otvoren od 30. studenog do 2. siječnja iduće godine. A popis nagrada objavit ćemo u idućem broju Međimurskih novina.

Ostavi komentar