Oprez: Ovo su najopasnije seksualne poze – jedna bi vas mogla iznenaditi

seks vođenje ljubavi
Ilustracija

Seks je užitak, ali ako se malo zanesete može završiti i u boli. Samo pitajte slavnog košarkaša Dennisa Rodmana, koji je po vlastitom priznanju triput slomio penis tijekom seksa.

Kako biste sami izbjegli penilnu frakturu i druge ozljede donosimo nekoliko najopasnijih seksualnih poza tijekom kojih biste možda trebali biti malo oprezniji.

Doggy style – ova je poza proglašena najopasnijom prema jednom istraživanju objavljenom u rujnu 2017. jer je najviše pacijenata tako dobilo penilnu frakturu.

Misionarska – iako mnogi ovu pozu smatraju najmanje egzotičnom i preobičnom, pomalo iznenađujuće našla se na drugom mjestu u istom istraživanju. Međutim, ista je poza prema drugom istraživanju među najsigurnijima.

Kaubojka – ova poza završila je na trećem mjestu. Kao i kod doggyja, smatra se da je vjerojatnije da će se penis u ovoj pozi previše savinuti.

Obrnuta kaubojka – ova je poza, u kojoj žena sjedi na muškarcu u obrnutom smjeru, potencijalno je još opasnija od obične kaubojke.

Seks na lopti za vježbanje – u ovoj pozi muškarac sjedi na lopti, a žena mu sjedi u krilu okrenuta leđima. Lopta pomaže u gibanju tijekom seksa, ali može biti jako opasno kada penis izađe iz vagine i vrati se u punom naletu.

Seks u naručju – u ovoj pozi muškarac stoji i drži ženu za stražnjicu dok ona obavija noge oko njega. Dovoljno je da muškarac malo popusti stisak pa da seks završi bolno za oba partnera.

Ostavi komentar