Muškarci, evo ideja s kojima ne možete pogriješiti za Valentinovo!

cvijeće za valentinovo

Ususret Valentinovu, razgovarali smo s Štefanijom Perko, iskusnom aranžerkom i vlasnicom cvjećarne Weddings by Štefanija Perko.

Ispričala nam je što se najviše traži za Dan zaljubljenih te čime ne možete pogriješiti odlučite li se za poklon koji uključuje cvijeće.

– Najviše se traži samo jedna crvena ruža bez ičega kao jednostavan znak pažnje. Popularne su još ruže u celofanu ili aranžirana ruža sa zelenilom i obaveznim detaljem, srcem koji nosi svoju poruku.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zadnje dvije godine traženi su i flower boxevi svih veličina. Za Valentinovo ne možete pogriješiti crvenim ružama ili u kombinaciji šarenog cvijeća.

 

 

 

 

 

 

 

 

Buketići cvijeća su uvijek traženi, a idealna je kombinacija u kojoj je jedna crvena ruža ukomponirana sa cvijećem koje vaša bolja polovica najviše voli.

 

 

 

 

 

 

 

Popularni su i crveni jaglaci ili lončanice aranžirane u duhu Valentinova, a traže se i cvjetni vrtići, slatki buketi s omiljenim slatkišima i aranžiranje poklona.

Osim crvenih ruža traženi su još i tulipani, mimoze, liziantusi i zumbuli. 

 

 

 

 

 

 

 

 

U zadnje vrijeme popularne su i dostave taj dan na kućnu adresu ili na posao, a savršen dojam postići će se sa slatkom porukom ili jednostavnim “volim te”.

Poslušajte savjete Štefanije Perko i sasvim sigurno nećete pogriješiti 🙂

Ostavi komentar