Lea Lesjak iz In Art studia za dekoraciju vjenčanja: Odaberite stil svadbe i slijedite ga do zadnjih detalja!

Pažljivim odabirom cvijeća, stila i boje vjenčanja do najromantičnije dekoracije

Odabir cvijeća, stila i boje vjenčanja jedno je od najvažnijih stvari pri planiranju svadbe. Dobar odabir cvijeća i dekorativnih detalja važan je jer određuje prvi dojam gostiju prilikom ulaska u salu te ugođaj koji vlada. Pažljivim odabirom i usklađivanjem te elegantnim dekoriranjem svaki se svadbeni prostor pretvara u romantičnu oazu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kakve sve vrste dekoracije postoje?

Visoka, glamurozna dekoracija opcija je za koju se odlučuju mladenci koji su spremni potrošiti malo više za aranžiranje jer zahtijeva veliku količinu cvijeća. Koristi se u dvorana visokih stropova ili onima minimalno uređenima. Uključuje visoke cvijećnjake, svijećnjake te cvjetne kugle kojima se postiže “wow” efekt.

Niska, romantična dekoracija pruža najviše mogućnosti odabira i igranja detaljima. Kombiniraju se razne vrste cvijeća, jarke i nježne boje, cirkoni, staklo, žaruljice i svijeće koje daju poseban romantični ugođaj.

Minimalistička vjenčanja sve su popularnija i najbolja su opcija ako postoji jedna vrste cvijeća koja vam je najdraža. Tada se ona stavlja u velike staklene vaze napunjene vodom. To je ujedno i najjeftinija opcija.

Posljednja vrsta dekoracije su rustikalna vjenčanja gdje se spaja nespojivo. Prirodnom, ležernom i opuštenom daje se nova dimenzija i otkačena nota. Ako želite posebno vjenčanje, ovo je pravi odabir za vas.

Aranžiranje svadbe prepustite u ruke In Art studija

Dekoraciju sale s kojom ćete stvoriti poseban ugođaj za svoje goste, aranžiranje stola za mladence u koji će biti uprti svi pogledi tijekom večeri, dekoraciju automobila kao završni dodir, i ono najvažnije, vjenčani buket, prepustite u ruke Lee Lesjak iz Lopatinca i njezinog In Art studia. Izvući će maksimalno iz svakog prostora i savjetovati vas o novim trendovima, ali i ono najvažnije, stvoriti upravo vašu najljepšu ljubavnu priču.


Kontaktirajte je putem mobitela 099/329-4010 ili maila [email protected] ili pogledajte njezine radove na FB stranici In Art dekoracija vjenčanja.

Ostavi komentar