Pet idealnih sexy poklona i ideja za Dan žena

sexy pokloni za dan žena

Međunarodni dan žena je odlično vrijeme da napravite nešto posebno za svoju bolju polovicu. Razveselite ju neočekivanim poklonom ili gestom kojom ćete joj pokazati koliko vam je stalo i koliko shvaćate i vrednujete njenu ulogu u vašem životu.

1. Klasika je klasika s razlogom
Već i mali znak pažnje poput buketa njenog omiljenog cvijeća pokazuje kako ste mislili na nju i potrudili se pokazati da vam je stalo. Bez obzira odlučite li se za buket ili cvijet u tegli, teško možete pogriješiti.

2. Pokažite koliko ju dobro poznajete
Nisu vam potrebne velike i javne geste kako biste pokazali da ju ne uzimate zdravo za gotovo. Već neka intimna, samo vama poznata i važna gesta ili fora kojom ćete se dodatno zbližiti i prisjetiti nekog lijepog ili važnog trenutka iz vaših života će biti savršen način da ju razveselite.

3. Njeno zadovoljstvo na prvom mjestu
Igračke vam mogu otvoriti nove svijetove seksualnih užitaka. Novi podražaji, načini stimulacije i oblici orgazma su vam na dohvat ruke, samo se trebate ohrabriti i isprobati.

Vibratori su odlična igračka kojom ćete razbiti monotoniju, dodati nešto ekstra u krevetu i zajedno istražiti različite i uzbudljive seksualne vrhunce.

4. Ljubav ide kroz želudac
Svaki poseban dan može se obilježiti i finom hranom. Možete je izvesti na večeru, ali i skuhati nešto sami. Nije važno ako niste vješt kuhar, dobra volja je bitnija od kulinarskih rezultata. I naravno na kraju svega pospremite sve sami dok ona uživa u desertu ili dobroj čaši vina.

5. Pokažite joj koliko je privlačna
Seksi rublje je s razlogom klasik kao poklon. Uzbudljiva haljinica, negliže ili set grudnjaka i gaćica koji će komplimentirati njene obline i raspaliti maštu pravi je pokazatelj koliko vam je privlačna i uzbudljiva.

Nemojte nešto raditi reda radi. Neka Dan žena bude datum koji ćete oboje još dugo rado pamtiti. Podijelite nova zadovoljstva i započnite neku novu tradiciju.

Ostavi komentar