Sutra nas očekuje pun Mjesec u Vagi: Može nam pomoći da pronađemo partnera i uđemo u ozbiljnu vezu

Svaki pun Mjesec je prilika da nešto promijenimo u svom životu, ovisno o znaku gdje se taj Mjesec događa. U subotu 16. travnja, u 19.55 sati, očekuje nas pun Mjesec u Vagi koji je vezan uz simboliku partnerstva, braka, dobrih odnosa s drugim ljudima, ljepote, sklada, harmonije, dobrog ukusa, estetike, umjetnosti, muzike, diplomacije, pravde, piše astrologinja Irena Dumančić Baranja u tekstu kojeg prenosimo u cijelosti.

Ovaj pun Mjesec može nam pomoći da pronađemo partnera, bilo ljubavnog ili poslovnog, te da uđemo u ozbiljnu, kvalitetnu i dugotrajnu vezu, a njegov astrološki utjecaj traje sve do kraja travnja.

Kada radimo na nekoj tehnici privlačenja partnera u svoj život, manifestira se općenito partner i njegove poželjne osobine, ali nikad konkretna osoba, jer tada ulazimo u sferu slobodne volje druge osobe! Ako smo u vezi, onda možemo raditi na skladnim odnosima s partnerom.

Također, možemo raditi na tome da u naš život uđu ljepota, sklad, mir, harmonija, ljubaznost, šarm, neodoljivost, zavodljivost. Brinemo o sebi i svom izgledu. Razvijamo umjetničke vještine, uživamo u muzici, plesu, slikarstvu, uređenju doma, svemu što unosi ljepotu u život.

Povezujemo se s diplomatskim vještinama, te tražimo način za mirno rješavanje svađa i sukoba. Ukoliko smo u neprijateljstvu s nekim, sad je prilika da se pomirimo. Također je dobar period da se započne s rješavanjem nekog pravnog pitanja ili sudskog procesa.

Venera koja vlada znakom Vage, je u Ribama i približava se Jupiteru i Saturnu. Ovo je izrazito duhovna, transcendentalna i kreativno umjetnička kombinacija. Sve vrvi od praštanja, ideala i romanse. Mira u nama i svijetu oko nas.

 

Praštanje je jedan od oblika otpuštanja teških i negativnih energija unutar nas samih, pa opraštajući drugima i sebi, oslobađamo se od tereta. Praštanje ne znači žrtvu, jer Vaga traži i Pravdu. Prije oprosta možemo nekome vratiti istom mjerom. Mi smo ogledalo, kako drugi prema nama tako i mi prema njima.

Ali ako smo spremni za bezuvjetan oprost, dakle da oprostimo bez da vratimo učinjenu nepravdu, možemo i tako postupiti ako smo unutar srca i duše spremni za to. A to znači da smo stvarno oprostili i ne vraćamo se na stare rane i osjećaj žrtve da nam je nepravda nanesena. Dokle god nas nešto boli i smeta, nismo oprostili, niti dobili pravdu.

Kako je Vaga znak koji teži potpunom skladu i harmoniji, ovaj Puni Mjesec balansira sva naša tijela – fizičko, emotivno, mentalno, psihičko i spiritualno. Dobro je raditi vježbe kojima uravnotežujemo sve čakre.

Vaga je zračni kardinalni znak vezan uz umjetnost i ljepotu, pa se za magijski proces privlačenja željenog u život koriste zvuk, mantre, bajalice, ples, pjesma, slikanje, crtanje, jantre, cvijeće.

Od božanstava se prizivaju božice Venera za ljepotu i umjetnost, Hera, Freya i Isis za skladne partnerske odnose, Maat, Justicija (Temida) za pravdu i uspjeh u parnici ili pravnim i diplomatskim poslovima.Za mirno rješavanje sukoba i mir među neprijateljima, priziva se božica mira Irena (Eirene).

Pošto je razdoblje Ovna, dobro je prizivati i povezivati se s Marsom koji će dati aktivnost, pokretljivost i jaku ambiciju da se ponašamo u skladu s našim ambicijama.

Ovaj pun Mjesec najjače će utjecati na Ovnove i Vage (i one koji imaju naglašen neki od tih znakova), a najpovoljnije će se odraziti na Lavove, Strijelce, Blizance i Vodenjake (i one koji imaju naglašen neki od tih znakova), dok će najlošije proći Rakovi i Jarci.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE