HOROSKOP Ulazimo u mjesec bikova: Saznajte sve o ženama bikicama!

Cate Blanchett, Jessica Alba i Penelope Cruz rođene su u znaku bika Foto: Profimedia
Cate Blanchett, Jessica Alba i Penelope Cruz rođene su u znaku bika Foto: Profimedia

Kako bismo pobliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i “modno osvješten” način upoznat ćemo svakog od znakova u jednom drugačijem svjetlu. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo – donosit ćemo vam svaki mjesec, a u travnju otkrivamo kakve su žene bikovi.

Odlučna, uporna, dosljedna, realistična, stabilna, beskompromisna, čulna, svojeglava, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana – sve to opisuje ženu bika.

No njena najveća snaga leži u dvije pobjedničke kvalitete koje posjeduje – osjećajnost i strpljivost. Blage je naravi, ali to ne znači da se njome može manipulirati – o mnogočemu ima čvrsta mišljenja koja se teško mnogu promijeniti – a pokuša li netko “testirati” njene granice probudit će njen vatreni temperament.

Ipak, žena bik izbjegava pokazivati svoj temperament jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi živjeti u ugodnom i raznobojnom okruženju. Nije avanturistica i ne voli riskirati zbog čega se ne zna najbolje nositi s naglim promjenama. Bolje funkcionira u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promjene već ih izazovu neki vanjski faktori. Ipak, kakva god joj iskustva život donese brzo uči iz njih i vrlo vjerojatno neće dvaput ponoviti istu grešku.

Seks i veze
Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, jako joj je važno u potpunosti upoznati partnera i biti sigurna da je izabrala onog pravog prije nego se obveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obveže, to je vjerojatno zauvijek.

Muškarac koji je želi osvojiti mora biti spreman na dosta udvaranja i zavođenja jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji, od žene bika će dobiti jako puno jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku u prirodi je brinuti se za druge, zbog čega će se u vezi truditi davati što više sve dok joj je partner odan i vjeran i dok joj pruža osjećaj sigurnosti i zaštite. Mnogi koji su proživjeli to iskustvo, opisuju ženu bika kao očaravajuću ljubavnicu.

Ljubavne partnere često iznenadi svojom virtuoznošću u krevetu. Seks doživljava kao zemlju fantazije u koju bježi od zemaljskih aspekata života. Strastvena i nježna, razmazit će partnera u spavaćoj sobi, ali i izvan nje.

Ljubavne odnose voli začiniti seksi razgovorima i lukavim zavođenjem. Ipak, manje joj je važno što joj partner govori, već su joj puno bitnija njegova djela. U ljubavi najbolje se slaže s rakom, djevicom, jarcem i ribom.

Prijateljstvo
Imate prijateljicu koja vam je u spomenar u osnovnoj školi napisala “najbolje prijateljice zauvijek”? Ako ste godinama poslije i dalje najbolje prijateljice velika je vjerojatnost da je ta prijateljica rođena u znaku bika. Svoja prijateljstva shvaća ozbiljno, njeguje ih, a svojim prijateljima nesebično se posvećuje te im ostaje lojalna.

Zauzvrat, od prijatelja očekuje jednaku lojalnost i ako bude tako prijateljstvo će trajati zauvijek. Za sreću nije joj potrebna horda prijatelja, njen je moto kvaliteta prije kvantitete, i to vrijedi za većinu područja njenog života, ne samo prijateljstvo. Ljude koji joj se ne sviđaju prije će ignorirati nego započinjati svađu s njima.

Izgled
Velike, ekspresivne oči sa spuštenim kapcima, punije senzualne usne, vitak, elegantan vrat, širi grudni koš i krupnija građa neke su od fizičkih odlika tipične žene bika. Vrat je dio tijela kojim vlada ovaj znak pa je u pripadnica ovog znaka vrlo često izražajan i vole ga istaknuti ogrlicama, lančićima, šalovima, maramama.

Građa tijela obično je robusnija te su srednje visine ili malo ispod prosjeka. Lice je obično četvrtasto ravnih crta, dok je glava prilično okrugla. Imaju manje uši priljubljene uz glavu te okruglu, nekad i bucmastu bradu sa šarmantnom rupicom. Nos je obično kraći s podignutim vrhom i proširenim nosnicama. Krase ih blage i nježne oči te pogled “kao u psića” i pripadnici jačeg spola teško odolijevaju zavodljivom šarmu kojim te oči zrače.

Većina žena bikova može se pohvaliti odličnim stasom te i u starijoj dobi izgledaju mladoliko, svježe i snažno.

Stil
Životni moto joj je kvaliteta prije kvantitete što se snažno očituje i u njenom odjevnom stilu. Kupuje samo kvalitetnu robu sašivenu od najfinijih materijala, a poznata je i po svojoj sklonosti markiranoj odjeći, piše zadovoljna.hr.

Ostavi komentar