Vrtni centar Iva iz Štefanca: Uredite svoje dvorište uz Vrtni centar Iva

Na oko 2000 kvadrata otvorenog i zatvorenog prostora pronađite sadnice za vašu okućnicu, sobno bilje, gnojiva, supstrate, ukrasni kamen i alate, a sve to možete kupiti i putem web shopa.

Kako nam dolazi proljeće i vegetacija se budi, pravo je vrijeme za proljetne radove, promjene i dopune u dvorištu i okućnici te novo bilje na balkonu i terasi. Osim toga, postojeće biljke treba dobro nahraniti, orezati i pripremiti za sadnju, a svima nam ponekad dobro dođe koji koristan savjet i preporuka. Za sve to idealno mjesto je Vrtni centar Iva iz Štefanca. Na oko 2000 kvadrata otvorenog i zatvorenog prostora možete pronaći biljke i svu opremu za vrt i dvorište.

Već više od 20 godina obitelj Mihalic i njihovi vrijedni djelatnici s posebnom ljubavlju i pažnjom prema zelenilu daju sve od sebe kako bi zadovoljili kupce iz Međimurja, ali i šire.

Široka ponuda svega potrebnog za uređenje okućnice

Sve veći zahtjevi kupaca, ali i sve veće promjene na tržištu iziskuju stalno ulaganje u zaposlenike, opremu, alate, ali i vlastitu proizvodnju. U Vrtnom centru Iva možete pronaći bilje iz vlastite, ali i inozemne proizvodnje, a zalihe se pune nekoliko puta tjedno. I sami konstantno uče i prate trendove kako bi zahtjevnim kupcima mogli pomoći korisnim savjetom ili preporukom. Kako je centar zaista velik, a mnogi i ne znaju što traže i kako će se tražena biljka ponašati u njihovom okruženju, ljubazni zaposlenici tu su za svakoga. Također, mnogima treba savjet o održavanju, gnojidbi, rezanju, što znači da znanje njihovih djelatnika mora zaista biti opsežno.

Što se trenutno najviše traži?

Najveća potražnja ovih dana je za božurima, hortenzijama, klematisima, trajnicama za kamenjare, cedrovima. Traže se i Ilexe, javori, Dicentre, Rhododendroni, vanjske Azaleje.

Sobno bilje, umjetna gnojiva, supstrati, tegle

Kao i vanjski i unutarnji dio prepun je sobnih biljaka. Kaktusi, filodendroni, fikusi, difenbahije, puzavice, dracene preko orhideja do egzotičnog bilja. Uz to, za svaku biljku ili skupinu nude se tegle raznih oblika, veličina i materijala. Kako bi biljke i dalje lijepo napredovale i bile u punoj kondiciji, tu je i supstrat, gnojivo te po potrebi i podupirači.

Ako još niste odlučili što saditi ili sijati, svakako navratite u Vrtni centar Iva u Štefancu gdje Vas očekuju svaki radni dan od 8 do 17 sati i subotom od 8 do 13 sati. Za sve informacije možete ih nazvati na broj 040/337-741 ili posjetiti njihovu mrežnu stranicu http://www.vrtnicentariva.hr/

Obavite kupnju na novom web shopu i pogledajte sve dostupne artikle

Ako nekome Štefanec nije usput ili je iz udaljenijih krajeva, cjelokupnu ponudu može pogledati na njihovom web shopu. Putem njihove web i FB stranice mogu se doznati sve pojedinosti o željenoj biljci i drugom proizvodu, ali i odmah kupiti.

U sklopu njihovog poslovanja je prodaja cjelokupnog asortimana putem interneta te dostava na kućnu adresu po prihvatljivim cijenama. Drugim riječima, u Vrtnom centru Iva učinili su sve kako bi bili dostupni svim kupcima bez obzira na daljinu i omogućili kupnju iz kućnog naslonjača.

Naravno, ne treba posebno spominjati kako se uz svaku kupljenu stvar, naročito biljku, dobiva i stručni savjet od sadnje do njege i orezivanja.

 

Ostavi komentar