Kvalitetne DAN Kuchen kuhinje iz studija Varaždin: Naše iskustvo i kreativnost ostvarit će vašu kuhinju iz snova

Kuhinje iz DAN Kuchen studija iz Varaždina kuhinje su iz snova, a ispunjenje želja može se zahvaliti iskustvu i neprekidnoj kreativnosti DAN Kuchen planera kuhinja.

Pri odabiru nove kuhinje, vrlo je važno da ona održava vaš vlastiti identitet i osobnost. Kako ona u posljednje vrijeme preuzima prvo mjesto kao centar komunikacija i druženja, a mnogima postaje i središnja točka životnog prostora, bitno je da se kroz nju očituje životni stil obitelji. Mnogi će upravo u kuhinji donositi važne životne odluke i voditi bitne razgovore, uz kuhanje ili objedovanje, stoga je neophodno da ona bude ugodna, topla i praktična svim članovima obitelji. Planeri kuhinja iz DAN Kuchen studija u Varaždinu posvetit će svoje vrijeme razgovoru s vama kako bi što preciznije definirali najvažniji dio vašeg doma, a to je upravo kuhinja. Dozvolite im da na kuhinju prenesu vaš karakter i da stvore jedinstven koncept kuhinje koja će biti maksimalno funkcionalna i praktična.

Nedostatak prostora i nered postaju prošlost za vlasnike DAN Kuchen kuhinja

Svakoj je domaćici cilj imati kuhinju koja je maksimalno iskorištena, ali i da u njoj vlada red i sklad. Naravno, u kuhinji sve mora biti nadohvat ruke, a upravo će te kriterije zadovoljiti DAN Kuchen kuhinja.

Funkcionalnost, prilagodljivost, moderna tehnologija, integrirana kuhinjska oprema i luksuzan dizajn sinonimi su za DAN Kuchen kuhinje. Kako se DAN KUCHEN želi prilagoditi zahtjevima kupaca i omogućiti da se boravak u kuhinji poveže s ostalim životnim obavezama, u svojoj ponudi imaju dodatke i sustave koji će omogućiti da kuhanje postane zabavno i veselo.

Kako bi doskočili nedostatku prostora u kuhinjama i neredu koji se godinama nakupi u ormarićima i ladicama, DAN Kuchen kuhinje razvile su sisteme kojima se postiže praktičnost i organiziranost. DAN stručnjaci ponudit će vam rješenja kao što su elementi za izvlačenje s kojima će vam uvijek sve namirnice biti dostupnije, ormar za ostavu koji možete opremiti korisnim organizatorima te mehanizam za kutne ormariće kojim će oni biti maksimalno iskorišteni. Raspored i organizacija ladica bit će manje zahtjevan uz umetke za pribor za jelo, posudice za začine, držač tanjura, boca i posuda za povrće. Praktične su i podnožne ladice jer su neprimjetne i elegantne. Kuhinjski apotekarski element na izvlačenje odlična je zamjena za špajz jer u njega možete smjestiti sve namirnice i zalihe, a istovremeno djeluje luksuzno i bogato.

Kombinirajte boje, materijale i stilove

DAN Kuchen stručnjaci poznati su po tome što iskorištavaju svaki centimentar vašeg prostora i pretvaraju ga u koristan. Osim toga, najmoderniji materijali i kombiniranje stilova i boja doprinjet će luksuznom, prostranom, ekskluzivnom i elegantnom izgledu kuhinje. U DAN kuhinjama oduševit će vas ponuda stilova, materijala i boja koje će stvoriti kuhinju koja će oživjeti vaš životni prostor.

Konstanto rade na razvijanju noviteta

Otvorene police trend su kojim se postiže razigranost i sloboda. Mnoge će kuharice biti oduševljene ormarićima s podlogom koja omogućava manje vidljive otiske prstiju čime će i održavanje biti lakše.

Kuhinja je fokus u prostoru otvorenog tipa

Kod planiranj unutarnjeg prostora, mnogi se odlučuju za onaj otvorenog tipa kako bi dobili veću povezanost i bolju popunjenost prostora. U takvom rasporedu najčešće kuhinja igra glavnu ulogu i za nju se ostavlja najviše mjesta, jer ipak, prostora nikad dovoljno za sve kuhinjske potrepštine. DAN Kuchen planeri mnogim su dodacima i rasvjetom učinili kuhinju fokusom takvog prostora. Upravo je zbog svoje elegantnosti, modernih i čistih linija i najnovijih materijala postala najprostranijom i najudobnijom prostorijom u domu.

Iskoristite mogućnost besplatnog planiranja kuhinje

Stručnjaci u DAN KUCHEN studiju u Varaždinu pozivaju da se javite putem internet obrasca i dogovorite sastanak na kojem će vam besplatno isplanirati kuhinju. Uz besplatno planiranje i popuste, nude stručnu izmjeru, besplatan plan instalacija, dostavu i garanciju od 20 godina. Kod kupnje dodatne opreme, odobravaju velike popuste i uštede, a aparati uz kupnju kuhinje su puno povoljniji.

Posjetite ih u Varaždinu!

Posjetite ih u Optujskoj ulici kod Starog Grada i savjetujte se kako isplanirati savršenu kuhinju. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati. Možete im se javiti putem maila [email protected] ili mobitela 042 302 090 ili putem web stranice www.dankuchen-varazdin.com

Ostavi komentar