Kreće nagradni natječaj Moj kutak na terasi, balkonu ili dvorištu, prijavite se!

nagradni natječaj terasa

Imate li svoj najdraži kutak na vašoj ljetnoj oazi, pokažite ga i nama i uključite se u naš novi nagradni natječaj!

Terase i balkoni u vlastitoj kući ili stanu uvijek imaju svoju posebnu draž i vlasnici ih uređuju s pažnjom, obogaćuju detaljima, kako bi stvorili toplu i ugodnu oazu mira, a sve kako bi u vrućim ljetnim danima i večerima opušteno uživali.

Važnost terase i balkona, malog kutka u kojem se osjećate kao svoj na svome i gdje se na kraju dana možete opustiti, osobito je postala naglašena u ovo vrijeme kada je ostanak doma najsigurniji za vas i vaše ukućane.

Mnogi koji terasi i balkonu nisu pridavali dovoljno pažnje, ove su se godine potrudili oplemeniti je. Neki su se odlučili za kupnju nove garniture, neki su napravili vlastitu s paleta, a neki su postojeću osvježili. Drugi su pak zasadili nove biljke i cvijeće koje je oživjelo njihov kutak, a ima i onih koji su na balkon i terasu zasadili svoj zdravi vrt i ohrabrili se za proizvodnju vlastite hrane i začinskog bilja.

Nekima je novu čar pružio pokoji novi jastuk ili suncobran. No, kako god bilo, svaka je terasa uređena u drugačijem stilu i ima svoju dušu i vaš je trud zasigurno zaslužio divljenje i ponos.

Zanima nas kako izgleda Vaše najdraže mjesto na terasi, u dvorištu, oaza u kojoj se opuštate, u kojoj provodite vrijeme za sebe.

Pokažite nam posebno mjesto gdje se odmarate ili čitate, provodite vrijeme s djecom ili i organizirate obiteljska i prijateljska okupljanja.

Kako se prijaviti?

Prijave, fotografije omiljenog kutka i nekoliko rečenica o vašem kutku te kontakt-telefon, šaljite od danas pa sve do kraja srpnja na mail: [email protected]

Povratno ćemo Vas kontaktirati i zabilježiti Vašu priču, a najljepši kutki osvajaju bon od 500kn u Vrtnom centru Iva, Bori gel lazuru za 30 m2 u nijansi po izboru dobitnika u Helcom Trade-u te koktele u Podroomu.

Javite nam se!

Ostavi komentar