Kamini Kop: Odaberite kamine za udoban, topao i lijepi dom!

kamini kop mursko središće

Kad sezona kupaćih kostima prođe, more i plaža su iza nas, polako se širi miris pečenih kestena, berbe vinograda su u punom jeku, mi počinjemo razmišljati o grijanju.

Budući da živimo u vremenu kad su ugođaj, kvaliteta života i cijena te iste kvalitete jako bitni, želimo da naš dom bude topao, ugodan i lijep.

Neki detalji čine naš dom lijepim, neki ugodnim, neki toplim, a neki korisnim.

Ali kamin može pružiti sve nabrojano!

Ugradnjom, kamin će vašem domu pružiti potrebnu toplinu, a kući dati profinjeni ugođaj, naglasiti intimu doma i obiteljskog okupljanja oko vatre.

Prilikom gradnje nove kuće najlakše je predvidjeti i stvoriti preduvjete za kasniju ugradnju kamina.

U slučaju da je objekt već izgrađen ili se tek mora graditi, stručna ekipa Kamina Kop rado će dati potrebne informacije za pripremu detalja, kao npr. dimenzije dimnjaka, dovod vanjskog zraka, podloga za kamin itd.

Potrebno je slušati zamisli, želje i mogućnosti ljudi koji bi ugradili kamin, a njima pustite da ih provedu u djelo, kako bi u konačnici kuću krasio ne samo kamin, već i zadovoljni osmjesi ukućana.

Za dugovječnost i sigurno korištenje kamina jako je bitno istaknuti da mora biti izgrađen materijalima koji su certificirani i namijenjeni gradnji kamina, kao i držati se propisa i pravila struke. Zato je važno uzeti majstora koji je specijaliziran za kamine i može garantirati za svoj posao.

Najgore što možete učiniti je da izradu kamina preuzme nestručna osoba. Ako se nešto dogodi teško ili nemoguće je mijenjati ili popravljati, a onda takav kamin košta duplo ako ne i više.

Iskustvo i profesionalnost ono je što krasi stručni tim provjerenih majstora iz Kamina Kop, a njihovi kamini danas griju mnogobrojne obitelji diljem cijele Hrvatske, Slovenije i Austrije.

Ekipa iz Kamina KOP želi Vam lijepu, toplu i ugodnu zimu!

KAMINI “KOP”,
vl. Christian Posavec
M.Kovača 62 Mursko Središće
tel. 040/ 543–922, fax. 040/ 543–357, mob. 098/312-214
e-mail: [email protected],
[email protected],
www.kop.hr

Ostavi komentar