Hidroing d.d. Varaždin: Partner u gradnji s 65-godišnjom tradicijom

HIDROING d.d. je društvo s 65-godišnjom tradicijom u graditeljstvu i hidrogradnji. Rijetke su firme koje se mogu pohvaliti s tako dugom tradicijom, a to im je uspjelo pružanjem vrhunske usluge visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje svim naručiteljima. Iza njih su brojne gradnje, među novijim i nedavna energetska obnova zgrade MUP-a u Čakovcu. Na njihovoj referentnoj listi vidljivo je iskustvo u gradnji raznovrsnih objekata, od gradnji farmi, školskih objekata, dječjih vrtića, stambenih zgrada, ali i brojnih infrastrukturnih građevina. Prilikom planiranja i izvođenja djelatnosti nastoji se prepoznati i upravljati utjecajima na okoliš sukladno vlastitom iskustvu te zahtjevima ISO normi.

Odnosi s poslovnim partnerima, naručiteljima, kupcima i dobavljačima zasnivaju se i održavaju na međusobnom povjerenju, naročito oko usklađivanja poslovnih odnosa, termina, zahtjeva za kvalitetu, zaštitu okoliša, zaštitu sigurnosti na radu te energetsku učinkovitost.

Hidroing d.d. kontinuirano ulaže u profesionalno usavršavanje i unapređenje znanja te tako imaju niz stručnjaka koji svojim znanjem i iskustvom grade kvalitetu. Stručnost, predanost i visoka razina odgovornosti prema radu prepoznati su od njihovih klijenata.

Uključuju se u razvojne projekte u okruženju te daljnji razvoj i unapređenje poslovanja i osvajanje novih tržišta. Hidroing d.d. je tvrtka regionalnog značaja s jasnim ciljevima razvoja, načinom poslovanja, zadržavanja nivoa kvalitete usluga, primjenom novih tehnologija i dostignuća na području građevinarstva s uključenjem svojih zaposlenika u rješavanju aktualnih pitanja, a sve u cilju kontinuiranog unapređenja procesa i pravovremenog prilagođavanja. Uključivanje u razvojne projekte u okruženju te daljnji razvoj i unapređenje poslovanja i osvajanje novih tržišta.

Graditeljstvo

Izvođenje objekata visokogradnje, izgradnja škola i dječjih vrtića, sportske dvorane, poslovni objekti i proizvodne hale.

Vodoprivredni radovi

Zemljani radovi, kanalizacija, prometnice, uređaji za pročišćavanje otpadnih voda, marine, hidrotehnički objekti i mostovi.

Kontakt:     

HIDROING d.d. Varaždin

Optujska 161, 42000 Varaždin

Tel: +385 (42) 332 600

E.: [email protected]

W.: www.hidroing.hr

Ostavi komentar