GSA Metalgroup iz Donjeg Vidovca: Uživajte u pogledu!

gsa metalgroup

Tražite zimski ili ljetni vrt? Zainteresirani ste za krov terase ili zaštitu od sunca? Želite uljepšati novi dom kvalitetnim prozorima i vratima?

U tvrtki GSA metalgroup ste na pravoj adresi. Kako bi bili zadovoljni, za vas odabiremo nabolje materijale, a prema vašoj kući ili stanu ponudit ćemo najkvalitetnija rješenja.

Naši su proizvodi sastavljeni od aluminija spojenog inovativnom tehnologijom što našim prozvodima jamči kvalitetu, dugotrajnost, otpornost na vremenske uvjete, a za svoj novac dobivate vrhunsku kvalitetu. Montažu izvode naši iskusni monteri, što je ujedno i recept uspjeha.

Nudimo izradu zimskih i ljetnih vrtova, krovove ta terasu ostakljivanje balkona, lamele i sklopive krovove, carpot, fasade, stolariju, zaštiru od sunca i insekata, harmo klizne stijene, te stakleno kizne i klizno zaokretne stijene.

Mi smo austrijska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom. Kreiramo i realiziramo metalni i staklene konstrukcije u izvedbi fasada, te konstruktivne izvedbe čelikom. Nudimo kvalitetu, inovacije i specijalna rješenja. Motovirani tim i dugogodišnje iskustvo jamči dobru i kvalitetnu izvedbu.

Vlastitom proizvodnjom, kao i vlastitim uredom za projektiranje i planiranje oslanjamo se na svoje iskustvo što daje prednost estetskom stvaralaštvu i tehničkoj kompetentnosti.

Potražite nas u Donjem Vidovcu na adresi Vladimira Nazora 25 ili nam se javite na mail: [email protected] ili 040/500-670

Ostavi komentar