GIPS MONT-M iz Palovca: Kvalitetnim radovima stvaraju veću dodanu vrijednost  

Tvrtka GIPS MONT-M d.o.o. osnovana je i posluje od 2009. godine sa sjedištem u Palovcu te trenutno zapošljava 14 djelatnika. Djelatnosti kojima se bave spadaju u kategoriju završnih poslova u graditeljstvu: gipskartonski radovi – suha gradnja, spušteni stropovi, pregradni zidovi, uređenje i izolacija potkrovlja, soboslikarski i fasaderski radovi.

Zbog prepoznatljivosti po kvaliteti radova imaju konstantno proširenje kruga investitora s kojima pokreću suradnju, no još je važnija neprekinuta suradnja s postojećim investitorima i dobavljačima s kojima imaju više nego korektne odnose.

Kako je došla recesija, shvatili su da postoji puno tvrtki koje se bave završnim poslovima u graditeljstvu, pa su se odlučili fokusirati na kvalitetu ispred kvantitete i specijalizirati u poslovima koje malo tvrtki radi na ovom području, koje daju veću dodanu vrijednost, a to su: radovi protupožarnog brtvljenja, izrada staklenih pregrada i izrada metalnih stropova.

Naravno da tako nešto nije moguće bez kvalitetnog kadra i profi opreme po čemu su poznati kao maksimalno opremljena i specijalizirana tvrtka u svom sektoru. Osobito su ponosni što je dobar dio njihovih djelatnika s njima od samog otvaranja tvrtke te bez njih i njihovog angažmana sve ovo ne bi bilo ostvarivo. Pružaju konstantno tehnološko usavršavanje i usavršavanje radnika te izuzetno dobrom suradnjom sa svim sudionicima u procesu završavanja objekta pridržavaju se termina gradilišta.

GIPS MONT-M dobilo je bespovratna sredstava u okviru natječaja „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ koji raspisuje Europski fond za regionalni razvoj. Tvrtka je dobitnik certifikata bonitetne izvrsnosti AAA, jednog od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja, i koji je međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete poslovnog subjekta.


GIPS MONT – M d.o.o.

Marof 10, Palovec

www.gipsmont-m.hr

040 334 360

099 5360 023

Ostavi komentar