FOTO: Zavirite u novouređeni prostor Vitala!

vital
Kažu da interijeri savršeno prikazuju i odražavaju osobnost vlasnika. Vođena tom mišlju, odlučila sam svoje radno mjesto pretvoriti u prostor u kojem će se svaki klijent osjećati ugodno i dobrodošlo.
VITAL je otvoren u svibnju 2006. godine i osim aparativnih i kozmetičkih  tretmana, pruža i medicinske terapije u suradnji s liječnikom dermatologom. Terapijska rješenja i proizvodi za postizanje i održavanje zdrave kože s terapijskim tretmanima, protokolima, lijekovima na recept i proizvodima koji liječe širok spektar medicinskih kožnih bolesti.
Naglasak je na osobnom pristupu, a tretmani i terapija se određuju nakon detaljnog pregleda i analize lica. Uz tretiranje akni, ožiljaka, pigmentacijskih mrlja, rozaceje, bora – u ponudi su tretmani medicinskog čiščenja lica, infuzije kisikom, tretmani hijaluronom, dubinski kemijski pilinzi, mezoterapija, inhalacije kisikom, a novost je oxy needling i povečanje usnica hijaluronom.
Nakon 14 godina poslovanja i mnogih upita o održavanju edukacija, svoje sam znanje odlučila podijeliti sa vama. Edukacija je osmišljena kako bi se razvile vještine za samostalno zanimanje ili kao dopuna postojeće usluge.
Sve što vam je potrebno je dobra volja i želja za učenjem!
S veseljem vas očekujem u novouređenim prostorijama koje će vam osigurati siguran boravak i individualan pristup.

Ostavi komentar