ELGRAD – sve za namještaj po vašoj mjeri

Elgrad

Kvaliteta i pouzdanost na jednome mjestu. Iskoristite akcijsku ponudu koja traje od 1. travnja do 30. lipnja 2017.

Stalno praćenje trendova u dizajnu i industriji namještaja, inovacije i unaprjeđenja u području prodaje te neprekidna briga o potrebama kupaca cilj su i obaveza Elgrada.

Tvrtka ELGRAD d.o.o. poznata je po dugogodišnjem iskustvu u ponudi pločastih materijala te oblikovanju i obradi po mjeri za kućanstvo i interijere. U suradnji s renomiranom austrijskom tvrtkom Egger vodeći su regionalni distributer kvalitetnih pločastih materijala na bazi iverice, bogatim izborom dekora, kvalitetnih okova, širokim asortimanom prodaje i usluga konfekcioniranja te nizom drugih inovacija u tom segmentu trgovine.

Kolekcija dekora za svačiji ukus

Standardnu ponudu Elgrada čine dekori iz nove Dekorativne kolekcije Egger, vodećeg proizvođača ploča u Europi, a koju čine oplemenjene ploče iverice (dekor-ploče) s pripadajućim rubnim trakama, kuhinjske radne ploče s pratećim priborom te dekorativni laminat (ultrapas) i kompakt ploče.

Svi dekori prikazani su na prezenterima u prodajnim centrima, tako da ih svaki posjetitelj može pogledati i uživo opipati teksturu. Na prodajnom mjestu možete dobiti i informacije o dostupnim debljinama, rubnim trakama i pratećem asortimanu. A da bismo vam olakšali i vizualizirali interijer i kombinacije dekora, možete pogledati i preporučene kombinacije na fotografijama interijera, dijelom uklopljene i pokazane s originalnim uzorcima.

Kvaliteta ploča i maksimalna iskoristivost

Kada odaberete materijal (dekor i debljinu), narudžba se definira s trgovcem. Mjere se kompjutorski obrađuju kako bi se postigla maksimalna iskoristivost ploče iz koje će se piliti elementi za namještaj. Postoje tri osnovne mogućnosti naručivanja. Prva je da kupac osobno trgovcu u centru iščita dimenzije potrebnih elemenata i vrstu obrade, a kako bi se kompjutorski iscrtala shema krojenja. Druga je mogućnost naručivanje elektronskim putem na način da se popuni tablica s mjerama i oznakama te se e-mailom pošalje trgovcu u najbliži prodajni centar. Treća pak je mogućnost naručivanje materijala koristeći program Corpus koji značajno ubrzava proces narudžbe i smanjuje mogućnost pogreške, te je pogodan za stolare koji već koriste ovaj program u svakodnevnom radu.

Elgrad iz svoje ponude posebno ističe proizvode koje ekskluzivno nude na tržištu, a to su Proakustik ploče, Akustik +, zatim GetaCore (kompozitni materijal – umjetni kamen) te Kompakt ploče tvrtke Egger s jedinstvenim rješenjima, boja jezgre u boji površine.

U ponudi su još i MDF ploče, leđa za namještaj i obične iverice. Od ostalih materijala ističemo PetMati kao najnoviji modni trend, iveral visoki sjaj, acryl visoki sjaj te furniranu ivericu i masiv (stolarska građa).

Okovi koji imaju i dizajn i funkcionalnost

Iz ponude okova u Elgradu posebno ističu sustave ladica Scala, poznatog dobavljača Grass, koje po svojem dizajnu i funkcionalnosti odskaču od svih drugih ponuđača. Široka ponuda okova odnosi se i na garderobne okove i okove za krevete, vodilice i izvlačne sustave za ladice, ukrasne okove, spojnice, podizne okove, noge za namještaj, klizne sustave, pričvrsne tehnike, kotačiće i uredski program.

U ponudi je i sav standardni asortiman okova, dekorativni (ručkice, vješalice, izvlačne košare za kuhinje, rasvjeta…) i konstruktivni okov (vodilice, panti, vijci, spojni okov, noge, nožice…).

Podizni mehanizmi za vrata ormara (fronte)

Značajno je još spomenuti i sustave podiznih mehanizama za vrata ormara (fronte), mehaničke, ali i elektronske/automatske na dodir, koji sve više pronalaze svoje obožavatelje među kupcima.

Tu su još i sustavi za klizne ormare, kao i alu okvirnice za kuhinjske fronte koje nude u širokoj paleti ispuna od stakla, ogledala, plexija i iverala.

Elgrad je prvi na hrvatskom tržištu ponudu ploča obogatio uslugom konfekcioniranja i obrade po mjerama i zahtjevima kupaca. Industrijski strojevi njemačke proizvodnje i profesionalan odnos prema poslu njihovih zaposlenika stalna su garancija visoke kvalitete usluga koje pružaju.

Posjetite Elgrad u Varaždinu, u Cehovskoj ulici 2, 042/204-297; faks 042/204-298, ili pak ih kontaktirajte putem maila: [email protected]

Posjetite njihove web-stranice www.elgrad.hr.

Ostavi komentar