Ekoplan sustavi: Dizalice topline su ekološko rješenje za grijanje!

Tvrtka Ekoplan-sustavi d.o.o. vodeća je hrvatska tvrtka specijalizirana za proizvode i tehnologije obnovljive energije. Dugi niz godina zastupnik su švedskog poduzeća Thermia, najkvalitetnijeg proizvođača visokokvalitetnih dizalica topline. Danas se geotermalni uređaji počinju ozbiljnije koristiti jer su u svakom segmentu u prednosti pred zrak/voda uređajima.

Savršena temperatura vašeg doma tijekom cijele godine

Thermia dizalice topline, posebice Thermia Calibra Cool, su uređaji koji pružaju ugodnu atmosferu Vašeg doma tijekom cijele godine. Kada je vani hladno, dizalice proizvode ugodnu toplinu, a kada je vani vruće, omogućavaju i ugodno hlađenje.

– Kao Thermijin partner u Hrvatskoj imamo više od 15 godina iskustva u radu s Thermia dizalicama topline, dakle godinama smo ispred konkurencije. Iz iskustva mogu reći da su to najkompletniji i najsvrsishodniji uređaji na tržištu koji nemaju nepotrebnih opcija niti premalo opcija već točno ono što korisnik treba. Za sve naše kupce prisutni smo od savjetovanja o uređaju i odabiru uređaja, preko projektiranja, izvođenja, puštanja u pogon pa do održavanja i informiranja ljudi na koji način najbolje koristiti Thermia dizalice topline, istaknuo je Ivica Pavleković, direktor Ekoplan-sustava.

Izbor za manje objekte i višestambene zgrade

Za manje objekte najbolji izbor je Thermia Atlas serija koja omogućava grijanje, pasivno i aktivno hlađenje, grijanje potrošne tople vode (PTV), grijanje bazena, upravljanje s više krugova grijanja, posebni sustav grijanja i zaseban sustav hlađenja ako treba, odnosno četverocijevni sustav.

Serija Thermia Mega istovremeno omogućava grijanje i hlađenje te grijanje potrošne tople vode i hlađenje što anulira veliki dio troška PTV-a za vrijeme hlađenja. Mogućnost grijanja zajedničkog bazena za vrijeme hlađenja, upravljanje dizalicama topline putem krovnog BMS sustava daje povećanu fleksibilnost i kontrolu nad sustavom te lakše i jeftinije održavanje.

Ekoplan-sustavi d.o.o. prate razvoj tržišta u Hrvatskoj te proaktivno informiraju ljude o mogućnostima i prednostima korištenja njihovih uređaja. Aktivno sudjeluju i prate usavršavanje postojećih i razvoj novih uređaja i tehnologija jer dizalice topline su tehnologija sadašnjosti za budućnost.


EKOPLAN SUSTAVI D.O.O.

Trg kralja Tomislava 10

49250 Lepoglava

Te. 042 550 940

  1. [email protected]

www.eccoplan.hr

Ostavi komentar