Dankuchen Varaždin: Iskoristite posebnu akciju povodom Špancirfesta!

Nova akcija u Dan Kuchen studiju u Varaždinu povodom Špancirfesta traje od 20. – 29.8.

Prateći trendove, Dan Kuchen studio u Varaždinu povodom Špancirfesta kreirao je posebnu akciju kojom nudi mnoge mogućnosti i povoljnije cijene prilikom kreiranja nove kuhinje. Uz kupnju DAN kuhinje, iskoristite akcijsku cijenu paketa Bosch uređaja. Možete odabrati pećnicu, indukcijsku ploču i ugradbenu perilicu posuđa po akcijskoj cijeni od 8299,00kn. U ponudi imaju nekoliko setova u kojima možete odabrati opcije koje vam najviše odgovaraju prema specifikacijama uređaja.

Također, sve radne ploče trenutno možete dobiti uz 50% popusta, što vam uvelike može olakšati odabir ploče, s obzirom da je ona najvažnija i vrlo je bitno da bude kvalitetna i postojana. Osim toga, uz kupnju svake kuhinje, dobivate 2 elementa gratis.

Trenutno jako popularne lakirane kuhinje mogu biti dio vašeg interijera po senzacionalno niskim cijenama, a to je prilika koja se ne propušta. Kako su DAN kuhinje poznate po svojoj prilagodljivost baš svim željama i potrebama, tako je u ovoj akciji dostupno prilagođavanje visine kuhinje po mjeri bez dodatne doplate. Također, staklo u ladicama možete dobiti bez nadoplate.

DANKUCHEN standardi njihove su najvažnije prednosti!

DAN stručnjaci pomoći će vam da zajednički pronađete optimalno rješenje za vaš prostor. Standardi DAN kuhinja postavljeni su na najviše mjesto na ljestvici kuhinja, što za vas i vaš novac predstavlja dodatnu vrijednost i prednost. DAN kuhinje imaju dvostruku sigurnost, što znači da zahvaljujući dvostrukoj ovjesnoj šipci viseći elementi izdrže više, tako u viseće elemente možete spremiti teške tanjure ili lonce. Uz DAN kuhinje dobivate veći radni prostor i više slobode u kuhanju, odnosno radnu ploču od 70 cm dubine po istoj cijeni kao i 60 cm. Stabilan kuhinjski prostor s debljinom ploče od 18mm, što pridonosi većoj nosivosti i jamči dugotrajnost vaše DAN kuhinje. Ploča od iverica kvalitetnija je od ostalih, odnosno ima veći pritisak brtvljenja od standardnih materijal. Jedini na tržištu nude staklene bočne stranice na ladicama, za još ljepši izgled i individualnost. Prilagodljivost visine DAN kuhinje njena je važna prednost. Tako možete dobiti veći korpus po istoj cijeni, i još više prostora za pohranu. Različitost od ostalih kuhinja postigli su i stvaranjem dodatnog prostora, a dobar primjer toga su ladice u podnožju koje mogu poslužiti kao dodatan skladišni prostor. DAN tehnologija omogućila je tiho zatvaranje, što znači da atmosferu kuhanja neće ometati lupanje vratima kuhinjskih elemenata. I posljednje, ali kuharicama najvažnije, DAN fronte imaju antifinger premaz, što znači da se otisci prstiju neće vidjeti, a čišćenje će zauzimati manje vremena. DAN prednosti i standardi najvažniji su razlog za kupnju najkvalitetnije kuhinje na tržištu!

Savršena usluga od planiranja, odabira, montaže do servisa

DAN stručnjaci svakom će kupcu, obitelji ili domaćici, pomoći pri planiranu i odabiru kuhinje. Učinit će kuhinju središnjim životinim prostorom te je prilagoditi individualnim potrebama, željama i načinu života. Njihov glavni zadatak je maksimalno iskoristiti prostor, učiniti sve dostupnim i nadohvat ruke. Nakon odabira savršene kuhinje, odradit će besprijekornu montažu i pratiti vaše zadovoljstvo pružanjem servisa.

Novo u ponudi: Dnevni boravak u istom dizajnu kao i kuhinja

Kako je u modernim životnim prostorima kuhinjama najčešće spojena s dnevnim boravkom, novost u DAN ponudi je opcija kojom dnevni boravak može biti u istom dizajnu, čime dobivate skladnu i povezanu dnevnu zonu koja okuplja obitelj i prijatelje. Možete odabrati više od 50 boja po promo cijeni i osigurati si jednaku kvalitetu dnevnog boravka i kuhinje. Materijali za izradu dnevnog boravka su također proizvedeni u Austriji, a montaža i dostava su gratis. Akcijska cijena za navedenu ponudu iznosi 11 000kn u lack verziji fronte.

Posjetite ih u Varaždinu!

Posjetite ih u Optujskoj ulici kod Starog Grada i savjetujte se kako isplanirati savršenu kuhinju. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati. Možete im se javiti putem maila [email protected] ili mobitela 042 302 090 ili putem web stranice www.dankuchen-varazdin.com

Ostavi komentar