DAN Kuchen studio iz Varaždina: Prostrana i funkcionalna kuhinja u koju sve stane!

dankuchen varaždin

Današnje moderne obitelji i njihov užurban način života traže kuhinje u kojima je sve nadohvat ruke te je spremanje hrane maksimalno olakšano, a prostor je iskorišten upravo onako kako ste htjeli i kako vam vaš razmještaj dozvoljava. DAN kuhinje pružit će vam više od mjesta za kuhanje, bit će to vaše mjesto za druženje i okupljanje cijele obitelji.

Dan kuhinje poznate su kao najljepše, ali i najfunkcionalnije zbog dodatne kuhinjske opreme i dizajna koji najučinkovitije koristi prostor i stvara radne uvjete u kuhinji o kojima je sanjala svaka domaćica. Kako se funkcijama kuhinje i dodacima koji je oplemenjuju pruža najviše pažnje, DAN Kuchen želi doskočiti zahtjevima kupaca i olakšali rad i boravak u kuhinji te stoga neprestano razvijaju nove proizvode i sustave koji se implementiraju u kuhinju.

Iskoristite mogućnost besplatnog planiranja kuhinje

Bilo da raspolažete velikim ili malim prostorom, stručnjaci u DAN Kuchenu iskoristit će svaki centimetar i pretvoriti ga u korisni ormarić ili radni prostor. Možete im se javiti, a oni će vam besplatno isplanirati razmještaj u kuhinji te izaći na dodatnu izmjeru kako bi sve bilo profesionalno i stručno. Cilj je da prostor bude maksimalno pristupačan, tako da baš sve bude nadohvat ruke, u skladu s navikama prilikom kuhanja i potrebama iskusnih kuharica. Dobar raspored ono je čemu teže svi koji kupuju novu kuhinju, a upravo DAN stručnjaci isplanirat će kuhinju koja će biti maksimalno pristupačna i dobro iskorištena. I u tom slučaju, DAN kuhinje otišle su korak dalje i razvile mehanizme koji olakšavaju pristup namirnicama i posuđu. Najtraženije u iskorištavanju prostora su ladice u podnožju koje dolaze besplatnu uz vašu novu DAN kuhinju. U njih možete staviti sve što nemate kamo i za što nikad nema dovoljno mjesta, a nužno je držati u kuhinji. Neprimjetne su i elegantne. Osim toga, tu je i organizator za spremanje namirnica, odnosno spremnik koji se vuče van. Mnogi ga nazivaju kuhinjska apoteka jer je pregledan i vrlo praktičan, a služi kao zamjena za špajz. Veliki ormari doprinose luksuzu i bogatom izgledu kuhinje.

DAN kuhinje čuvaju vaše zdravlje!

S obzirom na to da danas kuharice vole da im je sve pri ruci i da što manje vremena i energije potroše na traženje potrebnog, saginjanje ili mučenje s visokim nedohvatljivim ormarićima, DAN kuhinje razvile su mehanizme koji prilagođavaju pristup aparatima i namirnicama te posuđu. Danas je vrlo traženo da pećnica i mikrovalna budu povišene, u visini ramena, kako bi pečenje i stavljanje u pećnicu bilo što lakše. Također, na taj se način čuva zdravlje jer se eliminira nepotrebno saginjanje. Pokraj pećnice najčešće se stavlja visok hladnjak. Ispod pećnice ima mjesta za ormarić, a iznad za dvije do tri police. Time ste dobili mnogo više mjesta za spremanje svega potrebnog te postigli određen komfor i udobnost u kuhanju.

Kakvu radnu plohu odabrati?

Najčešće pitanje pri odabiru nove kuhinje je upravo to, za kakvu se radnu plohu odlučiti. Danas je najbitnije da ona bude otporna na visoke temperature, vodu i ogrebotine te da se lako čisti i održava. No, mora biti i lijepa i u skladu s ostatkom kuhinje. Mnogi se odlučuju da radna

ploha bude u stilu sa zidnom plohom. DAN kuhinje i tu prednjače kvalitetom birajući najkvalitetnije i najbolje  materijale. Također, pri kuhanju uvijek je premalo mjesta za odlaganje zdjela i namirnica, čemu je doskočio DAN kuchen i razvio radnu plohu veću od standarda za čak 10cm, čime ona iznosi 70cm i daje više slobode i radnog prostora.

Što je novo u DAN kuhinjama u 2020.godini?

DAN salon u Varaždinu je preuređen! Stigla je nova kolekcija kuhinja koja kombinira različite stilove, moderne i klasične, i stvara kuhinju koja će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Posebno ističu novi trend u opremanju kuhinja, a to su otvorene police kojima se postiže razigranost i sloboda u kuhanju. Osim toga, kuhinja se može prilagoditi vašim željama, te se mogu kombinirati otvorene i zatvorene police. DAN kuhinje omogućit će da vaša kuhinja izgleda luksuzno, prostrano, ekskluzivno, elegantno i upravo onako kako se zamišljali. Uz besplatno planiranje i popuste, nude stručnu izmjeru, besplatan plan instalacija, dostavu i garanciju od 20 godina. Kod kupnje dodatne opreme, odobravaju velike popuste i uštede, a aparati u kompletu uz kupnju kuhinje bit će puno povoljniji.

Koje sve dodatke za kuhinju možete odabrati u DAN Kuchen studiju u Varaždinu?

 • premium stakleni ormarići
 • sistem za odvajanje otpada
 • umetak za pribor
 • vrtljiv kutni element
 • protuklizni sistem
 • umetak za tanjure
 • apotekarski ormarić
 • ladica za pohranu povrća
 • stakleni ormarić s podiznim sistemom
 • veliki ormar koji služi kao špajz
 • umetak za ladice
 • ladice u podnožju

Posjetite ih u Varaždinu!

Posjetite ih u preuređenom salonu u Optujskoj ulici, kod Starog Grada i savjetujte se kako isplanirati savršenu kuhinju. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati. Možete im se javiti putem maila [email protected] ili mobitela 042 302 090 ili putem web stranice www.dankuchen-varazdin.com

Ostavi komentar