1.2 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Chasma iz Pribislavca: Budućnost gradnje je u niskoenergetskim montažnim kućama 

Tvrtka Chasma iz Pribislavca s iskustvom s više od 15 godina i više od 200 izgrađenih objekata po cijeloj Hrvatskoj također bilježi veliki skok u broju upita za niskoenergetske montažne kuće.

Želja za posjedovanjem niskoenergetske kuće doprinijela je dodatnoj popularnosti već ionako vrlo zanimljivim Chasma niskoenergetskim montažnim kućama. Popularne zbog kratkog vremena izvođenja i same jednostavnosti gradnje, doživjele su pravu eksploziju interesa.

Niskoenergetska montažna kuća minimalizirat će vaše mjesečne račune

Niskoenergetske montažne kuće Chasma zadovoljavaju energetske kriterije B i A kategorije, što je najviše što se može postići u našem podneblju. Ovakva će kuća minimalizirati vaše mjesečne račune, a krajnji je cilj da ona postane samoodrživa. To se danas vrlo lako postiže ugradnjom dizalica topline i fotonaponskih čelija. Chasma kuće osiguravaju vrhunsku toplinsku izolaciju zidova, krova, poda i stolarije te zbog toga ne dolazi do velikih toplinskih gubitaka zimi ni pregrijavanja ljeti, a takve kuće štede do 30 % energije. Dovoljno je kod izrade toplinske fasade staviti 10 cm izolacije na zidove.

Cijene su transparentne i nema skrivenih troškova

Vođena gradnja kuće uključuje cjenik koji je transparentan i bez skrivenih troškova. Najčešće klijenti biraju opciju Extra visoki roh bau što uključuje kompletnu dokumentaciju, nadzor, izvješće za dobivanje uporabne dozvole, dostavu materijala, montažu objekta, elektroinstalacije, dovodne i odvodne vodovodne instalacije, pregradne zidove, fasadu, prohodan tavanski prostor, krov, limarske radove, terasu, vanjsku PVC stolariju, ulazna vrata, unutarnje i vanjske klupčice. U opciji Extra visoki roh bau plus uključeni su i podovi, grijanje i unutarnja stolarija, a u opciji ključ u ruke završni radovi kao što su keramika, sanitarije, završni soboslikarski radovi i laminat odnosno parket.

Svi su majstori i dokumentacija naša briga! U cijenu izvedbe uključena je kompletna projektna i završna dokumentacija, a jedino što morate je predati zahtjev za dobivanje građevinske dozvole. Nabava i koordinacija radnika je usluga tvrtke Chasma, stoga kupci nemaju dodatnih opterećenja oko izvedbe radova. Od prve lopate pa sve do ključa u ruke svi će radovi i majstori biti njihova briga.

Jednostavno i brzo do vlastitog doma!

Kontaktirajte tvrtku Chasma na broj 098/181-3163 ili e-mail [email protected] te dogovorite sastanak s direktorom Danijelom Žoharom koji će vam vrlo rado predstaviti sve uvjete gradnje i života montažne niskoenergetske kuće. Nalaze se u Pribislavcu, u Radničkoj 29, a možete posjetiti i njihovu web stranicu www.chasma.hr

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE