AKCIJA U DANKUCHEN STUDIJU VARAŽDIN: Vrhnuske kuhinje i aparati po odličnim cijenama!

U DANKUCHEN studiju u Varaždinu u Optujskoj ulici od 15. do 31.1. traje velika akcija na kuhinje i komplete aparata. Planirate li kupnju nove kuhinje, iskoristite ovu posebnu ponudu u varaždinskom DANKUCHEN studiju. Vrhunske kuhinje i cjelovito opremanje kuhinje Electrolux i AEG aparatima nude po odličnim akcijskim cijenama. Odaberite svoju kombinaciju DANKUCHEN kuhinje i aparata po mjeri.
MODEL SILBERMOND

Kuhinja model Silbermond dostupna je po cijeni od 20.999kn! Iskoristite ovu ponudu i kuhajte u kuhinji o kakvoj ste oduvijek sanjali. Viši kuhinjski korpus možete odabrati bez nadoplate, a sistem bez ručkica također je već uključen u cijenu.  Možete odabrati između lakiranih fronti u 12 boja te odlučiti između visokog sjaja ili mata.  Zidne obloge za lakše održavanje u skladu s radnom pločom također su dio ove kuhinje, a funkcionalnosti će doprinijeti i  ladice za bolju organizaciju. Model Silbermond možete prilagoditi svojem prostoru i željama klikom OVDJE.
 
MODEL GRANADA
Moderna kuhinja model Granada osvojit će vas na prvu, a njezina je trenutna cijena 27.499,- kn! Osim kvalitetne radne ploče, preglednih i organiziranih ladica i ormarića te nevidljivh integriranih ručkica, ova kuhinja ima i poluotok kojim dobivate više radnog prostora i preglednost.
Lakirane fronte dostupne su u 4 boje, a prema vašem odabiru one mogu biti visok sjaj ili mat. Premium stakleni ormarići također su dio ove izvrsne ponude. Model Granada ima mogućnost prilagodne vašem prostoru i željama, a mogućnosti možete istražiti klikom OVDJE.
Set aparata po akcijskoj cijeni
Osim drvenog dijela kuhinje u DANKUCHEN studiju u Varaždinu možete nabaviti i komplet aparata po akcijskoj cijeni. Odaberite Electrolux ili AEG set i vašu novu kuhinju u potpunosti opremite. Sve na jednom mjestu, stručno i kvalitetno – odlična cijena za vrhunsku kuhinju!

Uz to, besplatno vam poklanjaju:

  • stručno planiranje i savjetovanje (u studiju ili na daljinu)
  • izmjeru prostora, dostavu i montažu
  • doživotnu garanciju na okove
  • kvalitetnu i stručnu uslugu

Prijavite se na termin 3D planiranja te ih kontaktirajte ili posjetite u Varaždinu u Optujskoj ulici 16. Kontaktirajte ih na mail [email protected] ili putem telefona 042/302-090. Akcija traje od 15. do 31. 1. 2021.

Ostavi komentar