Vulkanizerski servis Gumiimpex vrhunski je stručnjak za vašu sigurnost u prometu!

gumiimpex vulkanizer

Gumiimpex-GRP d.o.o. Varaždin s gotovo 5 desetljeća uspješnog poslovanja, pruža najkvalitetnije vulkanizerske usluge i prati svjetske trendove gumarske industrije, te plasira na domaće tržište automobilske gume za osobna, teretna vozila, autobuse i velike radne strojeve najpoznatijih svjetskih proizvođača guma Goodyear, Dunlop, Michelin, Bridgestone, Hankook, Pirelli, Sava, Starmaxx, Torque i dr. Skladište s kapacitetom preko 110 000 komada putničkih guma na samoj lokaciji logistička je podrška te omogućuje kvalitetnu i brzu uslugu za sve kupce auto guma, te omogućuje da pronađete upravo gume koje vam odgovaraju.  

Vulkanizerski servisi Gumiimpexa u Varaždinu i Zagrebu pružaju brze i visoko standardizirane vulkanizerske usluge svim korisnicima prema zahtjevu međunarodnog Michelinovog standarda vulkanizerskih servisa koji se najmanje jednom godišnje redovito provjerava. Gumiimpexovi servisi na tim kontrolama u putničkom i teretnom programu vulkanizerskih usluga redovito dobivaju najviše ocjene, što je jamstvo njihove visoke i ujednačene kvalitete. Najsuvremeniji vulkanizerski servisi kroz cjelodnevno radno vrijeme korisnicima pružaju sve vrste vulkanizerskih usluga: demontažu i montažu guma s balansiranjem kotača, provjeru tlaka u svim pneumaticima uključujući i rezervni, popravke manjih oštećenja guma, a vozači mogu svoje gume ostaviti na uslužnom čuvanju ili ih predati na besplatno zbrinjavanje ukoliko su dotrajale.

Pravilnim odabirom guma, uz pomoć stručnjaka u vulkanizerskom servisu, povećava se sigurnost u prometu, ali i produžuje vijek trajanja guma te se predlaže da odaberete gume prema načinu vožnje, kilometraži koju radite s vozilom i zahtjevima samog vozila.  

Kod kupnje guma stručnjaci Gumiimpexa rado savjetuju vozače za dobar odabir guma koje će im pružiti najveću sigurnost i performanse u vožnji. U servisu se mogu kupiti i aluminijski ili čelični naplatci (felge) različitih tipova i dimenzija.


Gumiimpex je tu za Vas i Vašu sigurnost u prometu!

Gumiimpex-GRP d.o.o.

P. Miškine 64c, 42 000 Varaždin

Tel: 042 404 533, e-mail: [email protected]

Radno vrijeme: pon – pet 7-18h i sub 7-13h

 

Ostavi komentar