Vulkanizacija Škvorc: Uz vulkanizaciju i optiku kotača, nude servis klima i prodaju guma

vulkanizacija škvorc

Vulkanizacija Škvorc iz Novog Sela Rok s radom je počela 2014. godine. U početku su uz vulkanizaciju nudili i prodaju guma za osobna, kombi i teretna vozila svih renomiranih brandova poput Michelina, Goodyear, Dunlop, Pirelli, Kumho, Sava, Hankook, Firestone, Nokian, BF Goodrich, Yokohama, Novex, Fulda, Taurus, Imperial i drugih.

Nakon pet godina uspješnog rada, bračni par Ivona i Damir Škvorc klijentima nude geometriju kotača i vulkanizaciju na najsuvremenijim uređajima, a stručni i educirani majstori od ove godine obavljaju servis, punjenje i popravak klima uređaja za sva vozila. Klime se u vozilima do 2014. godine najčešće pune s plinom R 134A dok se za novija vozila koristi novi plin 1234YF.

Stručno ekipirani team konstantno prati trendove i novitete, redovno pridodaju nova znanja na stručnim seminarima i edukacijama. Kako bi mogli ispuniti potrebe svojih kupaca imaju softvere za nova i električna vozila, a mogu zadovoljiti potrebe apsolutno svih vozila, od oldtimera do najnovijih modela. U ponudi imaju i druge usluge poput servisa vozila, pripreme vozila za tehnički pregled, popravljaju podvozja i aluminijske naplatke, a servisiraju i ispušne sustave.

Novo u ponudi: Hunter 3D 

Hunter 3D auto geometrija (optika) kotača novost je u ponudi Vulkanizacije Škvorc – od unatrag dvije godine za auto optiku koriste najsuvremeniju svjetsku tehnologiju renomiranog američkog proizvođača Hunter. Za geometriju kotača koriste jedan od najnovijih modela Hawkeye Elite Premium koji omogućuje da se pregled i provjera kompletnog ovjesa vozila obavi za samo 60 sekundi. Vrhunska tehnologija dovela je pred vrata njihove radionice neke od najizazovnijih primjeraka automobila, ne samo iz Hrvatske nego i iz Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine, a najskuplji model na kojem su radili optiku je kultni Lamborghini Diablo. U radionici Vulkanizacije Škvorc mogu se vidjeti i različiti modeli Porschea, Bentleya itd.

Hawkeye Elite Premium s bazom svih proizvođača vozila nudi sljedeće značajke:

  • Quick Check Comp uslugu brze kontrole, koja je za kupce besplatna
  • izuzetno precizne četiri 3D kamere visoke rezolucije jamče 100 posto tvorničke postavke na vozilu
  • novu tehnologiju preciznih meta, postavljaju se na kotače na jednostavan način, bez metalnih dijelova, podešavanja kuka koje bi mogle oštetiti naplatak, a nema niti “šarafanja“
  • Hunter Code Links Resets je bežični električni uređaj za spajanje i poravnavanje upravljača s bazom vozila
  • novitete poput mapa za sve tipove i modele vozila trenutno dostupnih na svjetskom tržištu.

Izmjena guma i dijagnostičko balansiranje kotača

U Vulkanizaciji Škvorc tijekom cijele godine možete kupiti nove gume. Odlučite li se za zamjenu u periodu od 4. do 9. studenog 2019, za zimske gume kupljene kod njih dobit ćete besplatnu montažu. U mogućnosti su mijenjati sve gume širine do 24 cola te sve RFT (runflat) gume, a dobrodošli su vlasnici apsolutno svih vozila.

Dijagnostičko balansiranje kotača obavlja se na uređaju Hunter Road Force Touch GSP 9700. Uz najsuvremeniju tehnologiju vulkanizer će vam, ako ste kupili novu auto gumu i ona nije ispravna, upravo dijagnostikom na uređaju Hunter dati relevantan ispis kako biste uspješno ostvarili reklamaciju gume (ispis priznaju sve marke prilikom reklamacije). Na kraju spomenimo kako je upravo Vulkanizaciju Škvorc, kao renomirani servis, odabrala tvrtka Vulkal te za njih rade montažu guma u Međimurju.

Gratis montaža guma

Za sve auto gume kupljene u Vulkanizaciji Škvorc od 4. do 9. studenog MONTAŽA je gratis!

Nazovite i rezervirajte svoj termin:

Mob: 092/313 62 99

e-mail: [email protected]

Rade Končara 74, Novo Selo Rok

Radno vrijeme:

Radnim danom od 8 do 17 sati

Subotom od 8 do 14 sati

Ostavi komentar