Gumiimpex: Vrijeme je za nove gume!

Gumiimpex-GRP gume
Ilustracija

Zima se približava i krajnje je vrijeme da razmislite koje gume su najbolje za Vaš automobil. Gume posreduju između automobila i ceste i time čine prvi stup Vaše sigurnosti na cesti, stoga obratite veliku pozornost prilikom kupovine guma.

Stručne savjete potražite u Gumiimpex-GRP vulkanizerskim servisima

Ako niste sigurni koje gume su najbolje za Vaš automobil, obratite nam se s povjerenjem, a naše stručno osoblje, svojim iskustvom i savjetima, pomoći će vam u odabiru guma koje najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Sigurnu i pouzdanu kupovinu nudimo i putem web trgovine www.gumiimpex.com. U par klikova, iz udobnosti vašeg doma, biti će pravi užitak zbog jedonstavnijeg naručivanja, plaćanja i dostave guma. Moderan dizajn same web trgovine u potpunosti je responzivan, tj. Prilagođen prikazu na pametnim telefonima i tablet računalima.

Web trgovina vam omogućuje pregledniju, sadržajniju i funkcionalniju online kupovinu guma eksluzivnih brendova poput: Michelin, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Sava, Hankook, Pireli, ali i mnogih drugih, te Vam također pruža mogućnost usporedbe cijena guma.

Kada se odlučite za model auto guma, kupite sve 4 zimske auto gume. Ako kupite samo dvije zimske gume, a druge dvije su ljetne, time dobivate samo djelomično upravljiv automobil u uvjetima snijega ili leda. Zato je puno bolje uložiti u početku malo više novaca u kupnju sve četiri zimske auto gume radi potpunije sigurnosti i užitka vožnje, ali nakon par sezona ćete napokon shvatiti da kupnjom zimskih auto guma niste u minusu već ste financijski na nuli jer se vaše ljetne gume koje ne koristite preko zime neće potrošiti već traju dvostruko dulje, dok je sigurnosni faktor neusporedivo veći.

Zakon u Hrvatskoj propisuje obaveznu zimsku opremu od 15.11. tekuće do 15.04. sljedeće godine. Izbjegnite gužve koje će nastati uoči zakonskog roka za zimsku opremu i montirajte zimske gume što prije.


Gumiimpex-GRP d.o.o.

P. Miškine 64c, 42000 Varaždin

Tel: 042 404 533, e-mail: [email protected]

Radno vrijeme: pon – pet 7-18h i sub 7-13h

Ostavi komentar