Gumiimpex pruža uslugu čuvanja guma u hotelu za gume

gumiimpex

Uslužno čuvanje guma, u tzv. ”hotelu za gume” u sezonskim izmjenama tijekom godine, dragocjena su pomoć onim korisnicima koji nemaju gdje držati svoje pneumatike ili jednostavno žele uslugu više.

Vulkanizerski servisi Gumiimpex-GRP Varaždin i Zagreb skladište auto gume u idealnim uvjetima, te pružaju

brze i visoko standardizirane vulkanizerske usluge svim korisnicima prema zahtjevi međunarodnog Michelinovog standarda vulkanizerskih servisa, koji se najmanje jednom godišnje redovito provjerava. Gumiimpexovi servisi na tim kontrolama i u putničkom i u teretnom programu vulkanizerskih usluga redovito dobivaju najviše ocjene, što je jamstvo njihove visoke i ujednačene kvalitete.

Prilikom montaže gume se pune smjesom dušika i prirodnih plinova jer korištenjem dušika u gumama vozačima se omogućuje efikasnija, sigurnija i ugodnija vožnja, a glavni razlog je to što dušik ne gubi svojstvo, bar ne u životnom vijeku sezone, te tako pritisak uvijek ostaje na optimalnoj razini, neovisno o uvjetima koji vladaju na regularnim cestama i vožnjama

Kada ste konačno kupili auto gume, pitanje je što s zimskim gumama, kako ih pravilno skladištiti i gdje ih skladištiti. Stručnjaci iz vulkanizerskog servisa Gumiimpex-GRP znaju odgovor na vaša pitanja, te Vam da ju savjete.

Savjeti za pravilnog skladištenje auto guma:

– Operite gume i naplatke i izvadite sve kamenčiće ili strana tijela iz žljebova u ripni guma.

– Prije izmjene guma obilježite gume koje su bile montirane sprijeda kako bi im zamijenili položaj sa zadnjima u sljedećoj sezoni.

– Pneumatici moraju biti uskladišteni na mjestu na kojem je uvijek hladno, suho i ima prirodnu ventilaciju. Ako se pneumatici skladište vani na otvorenom moraju biti prekriveni neprozirnom ceradom koja je potpuno nepropusna jer pneumatici moraju biti zaštićeni od sunca i snažne umjetne svjetlosti, te UV zraka.

– Temperatura mora biti niža od 35 ̊C i potrebno je izbjegavati upotrebu ili skladištenje bilo kakvih kemikalija (benzin, ulje, sredstva za čišćenje i sl.) u prostoriji u kojoj se skladište gume.

– Pneumatici moraju biti složeni okomito na jednoj od polica koja se nalazi minimalno 10 cm od tla. Kako se ne bi deformirali, preporučuje se rotacija jednom mjesečno. Ako su gume bez naplataka preporučuje se da se poslože vertikalno.

Ako smatrate da ne možete zadovoljiti sve uvjete pravilnog skladištenja auto guma, onda je hotel za pneumatike pravo rješenje za Vas.

KONTAKT

Gumiimpex-GRP

Pavleka Miškine 64 c

42 000 Varaždina

T: 042 404 533

F: 042 404 542

Web trgovina: www.gumiimpex.com

RADNO VRIJEME

Pon-pet    07 – 18 h

Subota      07 – 13 h

Ostavi komentar