Britanci najbolje ocijenili Suzuki vozila: Vole male gradske automobile kao što su Ignis i Swift!

suzuki ignis

Iz Velike Britanije stižu sjajne vijesti za ljubitelje Suzuki automobila. Nakon nacionalnog istraživanja o zadovoljstvu kupaca pokazalo se da su britanski korisnici najzadovoljniji brandom Suzuki. Čitatelji časopisa What Car? također su nedavno ponovno okrunili model Swift i Ignis kao najboljima.

Priznati Institut za usluge kupcima (UK), koji svake godine ispituje zadovoljstvo potrošača proizvodima iz trinaest sektora (uključujući automobilski sektor), predstavio je ovaj put informacije o zadovoljstvu britanskih korisnika i korisnika automobila. Ovaj put uključeno je oko 45.000 stanovnika Velike Britanije koji su ocijenili proizvode iz 260 tvrtki, uključujući proizvode 24 proizvođača automobila.

Brand Suzuki je ovaj put uspio jer je s posljednjeg 44. mjesta (ukupni rang u siječnju 2018. godine, bez obzira na sektor) bio na 15. mjestu u ukupnom poretku i time postao najbolje ocijenjeni automobilski brand. Marka Suzuki također je zabilježila novi rekord u Automotive CSI Scoreu, budući da se proizvodi ove marke na četiri kotača mogu pohvaliti odličnim rezultatom ove godine (CSI score: 83), dok je prosječna ocjena ove godine nešto niža (CSI score: 78.9) ). Ovo je najbolji rezultat marke Suzuki ovog britanskog indeksa zadovoljstva kupaca, pokrenutog 2008. godine.

Za zadovoljstvo britanske podružnice marke Suzuki, ona je također izvrsno ocijenila (8,6 od najveće moguće ocjene 10) britanskih trgovaca vozilima ove marke, jer su ih korisnici opisali kao vrlo pristupačne, pouzdane i prijateljske. Osim toga, sadašnji britanski vlasnici i korisnici automobila Suzuki također su iznimno odani toj marki automobila. Kao brand za najbolja mala i terenska vozila, postigla je izvrsnu ocjenu lojalnosti kupaca (8,5 od 10).

Za daljnje dobre vijesti o Suzuki brandu, pobrinula se za ovogodišnja nagrada za automobil 2019. godine, koju svake godine organizira What Car?. Britance su ove godine osvojili Swift i Ignis modeli. Mali Swift ponovno je pobijedio u kategoriji Urban Cars. Britanci kažu da ni jedan drugi automobil ne može toliko ponuditi za tako malu svotu novca (‘Best Buy’). Ove godine, na nagradi What Car Awards? također je proslavio 1.2 Dual Jet SHVS 2WD SZ5 jer je ovaj automobil trenutno najbolji SUV u kategoriji takvih vozila s prodajnom cijenom do 15.000 funti, tvrde novinari.

O nagrađivanom Suzukiju, Steve Huntingford (uredniku časopisa What Car?) rekao je: “Suzuki brand ima dugu tradiciju izrade malih automobila i malih terenskih vozila, a stečeno iskustvo odražava se u dizajnu i kvaliteti proizvedenih automobila. Swift će vas potaknuti da se zapitate zašto biste trebali oduzeti mnogo novca za automobil, jer je to dijete savršeno opremljeno (s obzirom na odbitak novca …), lijepo, ekonomično i dostatno. Isto vrijedi i za model Ignisa, jer utjelovljuje eleganciju mini SUV-a za prodajnu cijenu, koju obično nude samo konvencionalni, formalno manje atraktivni SUV-i.

Izvor: https://www.suzuki.si/sl/novice_suzuki/Najbolj_zadovoljni_Britanci_vozijo_vozila_znamke_Suzuki

Ostavi komentar