Autostil: Besplatan posebni prilog Međimurskih novina izlazi sutra na čak 36 sjajnih stranica!

autostil međimurske novine

Zimski Autostil kao poseban prilog Međimurskih novina izlazi sutra na čak 36 sjajnih stranica!

Sigurnost u automobilu iznimno je važna, a osobito je naglašena prilikom zimskih uvjeta na cesti, kada je rizik od nesreće veći. Sve je to definirano i Zakonom koji kaže kako smo od danas pa sve do 15. travnja obavezni koristiti zimske gume. Upravo su iz tog razloga one glavna tema našeg Autostila, kao i postavljanje i odabir najboljih.

ZIMSKE GUME

Istražili smo jesu li bolje zimske ili cjelogodišnje gume te koja je stvarna razlika u njima. Saznali smo koje su najbolje, a koje najlošije zimske gume te kojih je 5 najbitnijih činjenica o njima. Na što sve morate pripaziti mijenjate li gume sami, također ćete pronaći u našem Autostilu.

Zakon nas primorava da ih upotrebljavamo od danas, a mi smo istražili svako slovo Zakona o zimskim gumama. Osim Zakona, mnogi nisu upoznati i s svakojakim natpisima na gumi, stoga smo vam pripremili pojašnjenje svega što piše i zašto je to bitno.

Donosimo vam i veliki HAK-ov test zimskih guma, kako bi vam olakšali odabir one koja će čuvati vas i vaše najmilije tokom zimskih dana. Također, u našem posebnom prilogu pročitajte koje gume Hrvati najčešće kupuju.

SUV VOZILA

No, nisu samo gume te koje definiraju sigurnost za vrijeme zimskih uvjeta na cesti. Važan je i model vozila, a kao garancija ističu se SUV vozila, koja su u posljednje vrijeme iznimno popularna. Istražili smo koji su modeli najzanimljiviji za kupnju, koja je njihova cijena, ali i ostale bitne karakteristike koje svaki vozač ocjenjuje prije kupnje.

TEST VOZILA

Osim toga, testirali smo Renault Koleos, Mazdu CX-5 2.2 CD150 Attraction, Ford Focus MBA Business i Kiu Sportage 1,7 CRDi LX City Eco, a njihove najvažnije karakteristike pročitajte u našem posebnom prilogu.

Čitamo se sutra u Autostilu, posebnom prilogu samo u Međimurskim novinama!

Ostavi komentar