Auto godine 2020.: Suzuki osvojio priznanje za povjerenje privatnih kupaca!

suzuki baumgartner

Auto godine biraju novinari i suradnici TV Automagazina na temelju iskustva u probnim vožnjama nominiranih automobila koje su vozili i objavili u emisiji.

Automobili u izboru za Auto godine 2020. predstavljeni su na hrvatskom tržištu u 2019. godini gdje ih očekuju dobre početne pozicije. To su automobili koji donose novosti u autotržište, revolucionarna rješenja pojedinih proizvođača, najbolji su u svojim kategorijama i klasama. Njima će borba za titulu Auta godine pomoći i biti potvrda njihove prednosti pred konkurencijom. Ističu se dizajnom, tehnologijama, inovativnošću, drskošću.

Suzuki se svake godine može pohvaliti ulaskom u uži izbor za Auto godine, a prošle je godine osvojio nagradu za najpovoljniju kupnju. U toj kategoriji prednjači Vitara, koja je već 4 godine najčešći izbor za kupnju privatnih kupaca. Cijena i kvaliteta glavni su motiv za kupnju Suzukija, a lakoća upravljanja i održavanja ovih japanskih automobila ove je godine dobila svoju krunu, a to je posebno priznanje za povjerenje privatnih kupaca.

Prednosti i ugodu vožnje bez ikakvih poteškoća nisu prepoznali samo novinari u suradnici Automagazina već i privatni kupci kojima je sigurnost njih i njihove obitelj na prvom mjestu.

Suzuki vozila možete testirati u Ac Baumgartner u Čakovcu a adresi Braće Graner 2 i Varaždinu na adresi Supilova 7b, a za sve dodatne informacije o najpovoljnijim i najkvalitetnijim Suzuki vozilima možete dobiti na broj 040/328-007 ili web stranici www.baumgartner.hr


Auto godine 2020. biran je u sljedećim kategorijama:

sveukupni pobjednik izbora – Toyota Corolla
drugoplasirani u Izboru – BMW serija 1
trećeplasirani u Izboru – Renault Clio
po izboru gledatelja – BMW serije 1

Posebne nagrade dodjeljuju se u slijedećim kategorijama:

Sportski Auto Godine 2020. – Toyota Supra
Luksuzni Auto Godine 2020. – BMW X6
Poslovni Auto Godine 2020. – Mercedes-Benz CLA
Obiteljski Auto Godine 2020. – Mazda CX-30
Ekološki Auto Godine 2020. – Jaguar I-Pace
Gradski Auto Godine 2020. – Peugeot 208
Auto godine 2020. s pogonom na 4 kotačaRange Rover Evoque
Najpovoljnija kupovina – Nissan Qashqai N-Connecta
Motor godine 2020. – Honda Forza

(piše: MK)

izvor: https://autogodine.com/

Ostavi komentar