Akcija u AC Baumgartner na originalne BMW zimske kotače!

U AC Baumgartner započela je nova akcija zimskih kotača za BMW vozila. Kupnjom novog BMW automobila ili originalnih BMW kompleta kotača ili guma s oznakom zvjezdice dobivate osiguranje guma u trajanju od 36 mjeseci.

Oznaka zvjezdice znači da je guma izrađena specijalno za BMW i u skladu je s najvišim BMW standardima. Gume s oznakom zvjezdice testirane su u šest općih područja: sigurnost, potrošnja, udobnost, učinkovitost i u dva područja užitka u vožnji: stil vožnje i sportsko ponašanje.

Originalni BMW komplet kotača podrazumijeva najveći mogući stupanj sigurnosti i savršen stil. Prilikom testiranja, kotači moraju dokazati da su zaslužili titulu “originalni BMW kotači”. To znači da se simuliraju najteže situacije koje vozača mogu zadesiti na cesti, a kotači moraju zadovoljiti sve kriterije sigurnosti.

Upravo takve kotače možete nabaviti u AC Baumgartner i na vrijeme se pripremiti za zimske uvjete na cesti. Osigurajte sebe i svoju obitelj, ali i druge vozače na cesti.

Kontaktirajte BMW ekipu u AC Baumgartner na telefon 040/328-007 i ili mail [email protected] ili ih posjetite na adresi Braće Graner 2 u Čakovcu.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE