AC Jesenović: Iskoristite veliku akcijsku rasprodaju vozila s lagera

AC JESENOVIĆ

Što očekujete od automobila? Povoljnu cijenu? Dobru kvalitetu? Jamstvo da je vozilo koje kupujete u odličnom stanju? U Autocentru Jesenović automobili ispunjavaju sva ta očekivanja i još mnogo više jer trendovi se mijenjaju, a stil i kvaliteta ostaju.

Tvrtka AC Jesenović ima dugogodišnju tradiciju u prodaji novih i rabljenih vozila na području sjeverozapadne Hrvatske, a i šire. Ovlašteni je trgovac novih vozila iz VW grupacije (Volkswagen, Audi, Škoda, Seat) te ima veliku ponudu rabljenih vozila svih marki, provjerenih rabljenih automobila s posebnim jamstvom Das WeltAuto. Upravo konstantna i brojna ponuda kvalitetnih rabljenih i novih vozila izdvaja AC Jesenović te ga čini najvećim prodavačem vozila u regiji. Uz mogućnost prodaje po sistemu staro za staro ili staro za novo, nude vam i razne mogućnosti kreditiranja vozila. Sva ponuđena rabljena vozila jesu provjerena, održavana i popravljena ako je to bilo potrebno.

Stanje vozila, kao i sve njegove funkcije, kontroliraju se s velikom pozornošću. Ako postoji  potreba za mjerama poboljšanja, onda se popravku ili doradi pristupa odgovorno.

Osim dobro poznate lokacije u Čakovcu (040/379-800), AC Jesenović svoje usluge pruža i u Koprivnici, Josipa Bukovčana 14 (048/220-340), a informacije, kao i ponudu vozila, možete  pronaći na www.ac-jesenovic.hr.

AC Jesenović je i ovlašteni servisni partner za marke vozila AUDI, VW, ŠKODA i SEAT te uz usluge servisiranja nudi usluge limarije, lakiranja i akcijsku ponudu guma. Neka Vaš prvi izbor kod kupnje vozila bude AC Jesenović, Čakovec, tel. 040/379-800 jer preko 1.500 različitih automobila čeka na vas.

Obratite im se s povjerenjem i sa zadovoljstvom će Vam pomoći pri odabiru za Vas pravog modela.

Das WeltAuto.

Rabljena vozila kojima vjerujete.

Pohvale timu AC Jesenović

Voditeljica prodaje Nevenka Piskač osvojila je 3. mjesto u prodaji rabljenih vozila, a Danijel Horvat proglašen je najboljim prodajnim savjetnikom marke Volkswagen, najboljim prodajnim savjetnikom rabljenih vozila te je osvojio 3. mjesto za najboljeg prodajnog savjetnika Porsche osiguranja na razini Hrvatske.

Ostavi komentar