AC Baumgartner zahvaljuje klijentima na povjerenju u 2017.godini i želi uspješnu novu 2018.!

AC Baumgartner, prodajno mjesto Suzuki vozila i BMW i MINI servis, ovim putem zahvaljuje svim poslovnim i privatnim klijentima na povjerenju i odabiru Suzuki modela. Isto tako, svima želi sretne blagdane i uspješnu novu 2018.godinu!

KAKVI SU SUZUKI MODELI AUTOMOBILA?

Suzuki je poznat po proizvodnji kvalitetnih, pristupačnih i pouzdanih automobila primamljivog dizajna. Prema stručnim procjenama, Suzuki se nalazi među deset najvećih proizvođača automobila u svijetu, a odraz toga su zavidni prodajni rezultati koje njihova vozila ostvaruju, ne samo u svijetu, već i kod nas. Primjerice, Suzuki Vitara već duže vrijeme vlada svim ljestvicama najprodavanijih privatnih automobila u Hrvatskoj, a Suzuki Swift osvojio je nagradu RJC automobila godine 2018.

Suzuki automobili pružaju najbolji omjer cijene i kvalitete, a najveći im je ponos prepoznatljivost među privatnim kupcima, odnosno, fizičkim osobama koje pomno biraju što će kupiti. Osim u cijeni, odnosno kvaliteti, tajna dobre prodaje Suzuki vozila je i u posebnim ponudama. Naime, automobile marke Suzuki možete nabaviti po raznoraznim akcijama koje će najprimamljivije biti upravo malome čovjeku u potrazi za kvalitetnim i pouzdanim automobilom.

KOJI SUZUKI ODABRATI?

Suzuki Ignis

Ignis je crossover koji kombinira jednostavnu i atraktivnu vanjštinu sa svestranom funkcionalnošću. Linije njegove kompaktne i lagane karoserije su unikatne. Opremljen je 16-inčnim poliranim aluminijskim naplacima, prednjom i stražnjom donjom zaštitnom pločom, širokim bočnim štitnicima i krovnim spojlerom. Ignis ima maksimalni prtljažni prostor od čak 514 l*. Stražnji naslon je djeljiv po pola (50:50%) i može se preklopiti iz prtljažnika. Kompaktan je, okretan i brz. Zbog svoje natprosječne preglednosti, njime je iznimno lako upravljati, bilo da se radi o uskim gradskim ulicama ili nekom zahtjevnijem putovanju. Ignis ima sustave za aktivnu i pasivnu sigurnost. Aktivne sigurnosne funkcije poput ALLGRIP AUTO nude vam slobodu vožnje bez obzira na promjenu podloge pod kotačima i neovisno o vremenskim uvjetima, dok zahvaljujući sustavu automatskog kočenja i upozorenja na izlazak iz voznog traka unosi bezbrižnost u svakodnevnu vožnju.

Suzuki SX4 S-Cross

Svojim robusnim prednjim krajem izaziva popularne SUVove, a svojim unutarnjim dizajnom korisnicima pokazuje svoje velike vrijednosti i apsolutnu superiornost. Pun dinamike, snage i prostranosti, rođen je novi istraživač. U vožnji uvijek ostvaruje dobar kontakt s podlogom. Izazove različitih podloga, kao i svih vremenskih uvjeta, novi SX4 S-CROSS povlači iz legendarnih Suzukijevih SUV gena, koje nadopunjuje najmodernijom tehnologijom. SX4 S-CROSS predstavlja jedinstven spoj cestovnih i terenskih mogućnosti, a da nijedna opcija nije ozbiljnije narušena, a povjerenje koje pritom doživljavate kreira jednu novu razinu svakodnevne agilnosti i učinkovitosti. S preventivnim sustavima koji mogu predvidjeti i izbjeći nesreću, jednako kao i sa zaštitnim sustavima, smanjujete opasnost od ozljeda. Ima sav prostor koji trebate i to čak za pet osoba, jer vam je na raspolaganju prtljažni prostor od čak 430 litara. Ima Boosterjet motore, a zahvaljujući učinkovitom korištenju čelika visoke čvrstoće, karoserija je iznimno lagana i natprosječno kruta, što pomaže stabilnom ležanju na cesti i smanjenoj potrošnji goriva.

Suzuki Swift

Kombinacija naglašenih oblina i skladno oblikovanih rubova te sofisticirani dizajn skladno spaja otmjenost sa sportskim dojmom. Moćna muskulatura zajedno s prednjim svjetlima ostavlja doista upečatljiv utisak, no kad otvorite vrata otkrit ćete kako mu je unutrašnjost jednako ugodna kao i vanjština. Brzo i eksplozivno ubrzanje te sjajne performanse pri vožnji u zavojima vam omogućuju da držite svoju ciljanu putanju. Uz sigurnosne konstrukcijske značajke za zaštitu putnika u slučaju sudara, poboljšana preventivna sigurnost ima za cilj spriječiti opasne situacije u prometu. Ima prostran prtljažnik i kabinu. Ovo je optimalni hibridni sustav za kompaktne automobile, smišljen kako bi ponudio lakoću, jednostavnost i uštedu prostora, bez narušavanja voznih osobina odnosno čak doprinoseći boljim voznim karakteristikama.

Suzuki Baleno

Baleno je opremljen najsuvremenijim sigurnosnim uređajima koji ga čine maksimalno sigurnim. Napredni sustavi pomoći prilikom kočenja, sustav zračnih jastuka te struktura karosije otporna na udarce daju sasvim nosi osjećaj sigurnosti i užitka u vožnji. Kombinira nisku i široku formu za vizualnu stabilnost i neočekivanu prostranost interijera, dok mu oblik karoserije odiše dinamičnim linijama. Za izvrsne performanse i zabavu u vožnji zaslužna su nova tehnološka rješenja, dva štedljiva motora kombinirana s blagim hibridnim sustavom, kao i posve nova olakšana platforma te fino ugođen ovjes koji doprinosi stabilnosti automobila. Ima prtljažnik od 355l koji putovanja čini ugodnijima.

Suzuki Vitara

Vitara ima vlastiti stil koji ujedinjuje tradicionalan izgled Suzuki SUV vozila s razigranim modernističkim elementima. Svaki detalj Vitare zrači dinamikom, naglašavajući aktivni životni stil njezinih vozača. Bogata ponuda boja i dizajna omogućuje vam da kombinirajući detalje vanjštine i unutrašnjosti izrazite vlastitu osobnost i kreirate automobil kakav ste oduvijek željeli. Neovisno o vrsti podloge i terena, Vitara uvijek osigurava besprijekorno prijanjanje. Zasluga je to napredne konstrukcije i nove ALL GRIPP 4WD tehnologije, čiji sofisticirani mehanizmi svaku vožnju čine istinskim zadovoljstvom. Kakva god da je cesta u pitanju, Vitara će ju savladati s lakoćom, a vama neće biti potrebne nikakve posebne tehnike vožnje. Vitara je opremljena najnaprednijom sigurnosnom opremu za predviđanje i izbjegavanje neposredne opasnosti.


suzuki baumgartnerSvoj Suzuki nabavite u AC Baumagartner u Čakovcu na adresi Braće Graner 2. Nazovite ih na telefon 040/328-007 ili im pošaljite mail na [email protected]

Za sve dodatne informacije posjetite njihovu web stranicu www.ac-baumgartner.hr


 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE