AC Baumgartner: Uskoro dolazi nova, redizajnirana Suzuki Vitara!

suzuki vitara baumgartner

Četvrta generacija Suzuki Vitare, najprodavanijeg SUV modela privatnim osobama, uskoro dobiva svoje novo, redizajnirano izdanje.

Vitara novog izgleda dolazi na prodajna mjesta već u rujnu ove godine, a njezin vanjski dizajn je u mnogočemu poboljšan.

Restilizirana je prednja maska, odnosno rešetka hladnjaka, koji Vitari daje poseban karakter i robusnost. Točnije, kromirane letvice bit će postavljene vertikalno. Izmjenjen je i branik, što uključuje malo veća LED dnevna svjetla. Time će lice Vitare biti modernije i elegantnije. Na zadnjem dijelu promijenjene su svjetlosne jedinice, odnosno, promijenjen je njihov dizajn.

Osim toga, Vitara će biti dostupna u dvije nove boje.

Što se unutarnjeg dijela tiče, Vitara dobiva redizajniranu instrument ploču koja će sada posjedovati ekran u boji smješten na sredini, gdje će biti dostupne sve informacije o vozilu. Plastika od koje je rađen interijer primijenjena je te će sada površine biti mekše na dodir.

Vitaru očekuje u nova tehnologija, no ona će službeno biti predstavljena u rujnu.

Ispod haube nove Vitare naći će se benzinski agregat s turbo punjačem radne zapremine 1 ili 1,4 litara. Modeli s oznakom SZ4 i SZ-T imat će agregat od jednog litra i 109 konjskih snaga, a modeli oznake SZ5 s agregarom od 1,4 litara imat će 138 konjskih snaga.

U standardnu opremu ubrajaju se i brojni sistemi koji će osiguravati sigurnost vozača, kao što su prepoznavanje prometnih znakova, sistem nadgledanja mrtvih kutova, upozorenje na promet iza vozila i slično.

Suzuki Vitara redizajnom će poboljšati svoje osnovne značajke, a to su sigurnost, udobnost i luksuznost. Mnoge vizualne, tehničke i specifične nadogradnje godit će joj, a njima će ponovno krenuti u osvajanje tržišta.


U rujnu stiže u Čakovec i Varaždin, u AC Baumgartner. Dođite i isprobajte Vitaru u testnoj vožnji, a ljubazna ekipa u AC Baumgartner rado će vam približiti sve nove značajke Vitare.

Posjetite ih u Čakovcu na adresi Braće Graner 2. Nazovite ih na telefon 040/328-007 ili im pošaljite mail na [email protected]

Za sve dodatne informacije posjetite njihovu web stranicu www.ac-baumgartner.hr

Ostavi komentar