AC Baumgartner: Suzuki mild hybrid modeli mogu biti vaši uz beskamatno financiranje!

U AC Baumgartner počela je jesenska akcija kojom Suzuki vozila u mild hybrid verzijama mogu biti vaša uz beskamatno financiranje, bez troškova obrade ili uz financiranje na trećine uz 0% kamate i bez troškova obrade.

ac baumgartner suzuki

Najtraženiji Suzuki modeli, Vitara, S-Cross, Swift i Ignis od sada će biti dostupniji uz povoljnije načine financiranja, a uz to, opremljeni su serijskim blagim hibridnim sustavom u svim modelima.

Učinkovitost vozila je veća, vožnja ugodnija, mirnija i uglađenija, a sve to omogućuju motori od 4 cilindra potpomognuti elektromotorima od 3 i 10 kilovata.

Potrošnja goriva je niža, emisija otvornih ispušnih plinova manja, a performanse bolje. Osim toga, opremljeni su sustavom za automatsko kočenje, aktivnim tempomatom, bi led svjetima i automatskom klimom. Svi modeli dolaze sa bogatim paketima opreme u početnoj razini.

Ovo je optimalni hibridni sustav za kompaktne automobile, smišljen kako bi ponudio lakoću, jednostavnost i uštedu prostora, bez narušavanja voznih osobina odnosno, čak doprinoseći boljim voznim karakteristikama. Dostupno su i modeli sa ALL GRIP pogonom na sve kotače.

Ignis možete imati za već od 93 000kn, Vitaru od 129 900kn, Swift od 99 400kn, a S-Cross od 138 400kn.

Suzuki je među prvi proizvođačima automobila u svijetu koji je, osvješten važnošću ekologije, promijenio koncept poslovanja i okrenuo se hibridnom sustavu u svim modelima.

Dođite u AC Baumgartner i upoznajte se sa prednostima mild hybrida. Isprobajte ih u test vožnji, a ljubazni prodavači približit će vam sve što vas zanima. Posjetite ih u Čakovcu na adresi Braće Graner 2 te u Varaždinu na adresi Supilova 7b.

Možete ih nazvati na broj 040/328-007 ili posjetiti njihovu web stranicu www.baumgartner.hr

 

Ostavi komentar