AC Baumgartner krenuo s online prodajom novih Suzuki vozila!

suzuki vitara baumgartner

Kako prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske prodajni saloni automobila ne smiju raditi, AC Baumgartner odlučio se prilagoditi novonastaloj situaciji i udovoljiti želji kupaca koji žele kupiti novo vozilo.

AC Baumgartner od danas omogućuje vam kupnju novog Suzuki vozila online. Kupnja je vrlo jednostavna i u svega par koraka možete se odlučiti za novo vozilo.

Da su kvalitetni i sigurni za vožnju, već ste se uvjerili, a novost u asortimanu su mild hibridi.

—> Prvi hibridi stigli su u AC Baumgartner

—> Test Suzuki S-Cross mild hybrid

Raspoloživa vozila možete pogledati na web stranici www.baumgartner.hr ili na njihovoj Njuškalo trgovini.

Ako ste zainteresirani za određeno vozilo, zatražite ponudu na mail te ukoliko vam ista odgovara dogovorite kupnju mailom ili telefonom.

Njihovi djelatnici isporučit će vam novo vozilo na vašoj adresi. Auto će vam dopremiti vučnom službom zajedno sa probnim pločicama i ostalom pripadajućom dokumentacijom.

Vozilo možete platiti prije preuzimanja ili kod same isporuke Internet bankarstvom (potrebno obratiti pažnju na dnevni i mjesečni limit). Kod plaćanja prilikom preuzimanja dokumentacija se dostavlja naknadno poštom. Naravno, postoji i mogućnost financiranja putem kredita ili leasinga.

Cijeli postupak prodaje i isporuke je zbog vaše sigurnosti usklađen sa propisanim zdravstvenim i higijenskim standardima.

Za više informacija o kupnji vozila online obratite im se na telefon 040/328-007 ili na mail [email protected] Njihovi ljubazni prodavači bit će vam na usluzi kao i svaki put do sada te vam razjasniti sve korake u kupnji novog vozila, kao i sve prednosti mild hybrid Suzuki vozila.

 

Ostavi komentar