Top nužne kombinacije za život

Današnji život svodi se na tisuće kombinacija. Dobrih i loših. Svaka djevojka u moderno doba na dnevnoj razini ima minimalno deset kombinacija. Ujutro dok si još u krevetu razmišljaš o odjevnoj kombinaciji. Hlače, košulja, sako ili hlače, majica i vesta? Haljina, koje cipele? Cipele, koja torba? Visoki rep, punđa, kovrče ili ravna kosa?

Ako su hlače i sako, onda ide punđa. Ako je haljina onda raspuštena kosa ili kovrče. Ako su hlače i vesta, onda može biti visoki rep. To je samo prvi dio kombinacija koje moraš smisliti prije nego uopće ustaneš iz kreveta. Što jesti. Druga kombinacija. Voće i povrće, meso i povrće, meso i prilog. Salata. Pa onda ako imaš pet manjih obroka dnevno, uglavnom cijeli dan smišljaš po koracima što jesti.

Kombinacija šminke. Casual dnevni make up, puder i hajlajter. Šminka ili sjajilo. Ako su jako našminkana usta, ne može i jako sjenilo, ne daj Bože tuš i olovka. Onda kad sve iskombiniraš možeš krenuti na posao. Na poslu ovisno o tome što radiš, ponovno kombinacije. S kim se družiš, s kim se druži ta osoba s kojom se družiš, jeste li svi zajedno dobra kombinacija ili ipak na udaljenosti?

Nakon posla moraš napraviti kombinaciju između privatnog života i kućnih obaveza. Kako skuhati, počistiti, speglati, otići na kavu s prijateljicom, s tim da u ovoj kombinaciji nisi roditelj. Ako jesi, sretno. To je dio koji ja osobno ne kužim jer nemam djecu. U tom slučaju, kombinacije rastu na n-tu potenciju.

Ako vježbaš, treba i to uvrstiti u dnevni raspored. Što trenirati, kamo ići, kakve patike i trenirku obući? Tajice i majica? Nepropusno? Sportski grudnjak? Običan grudnjak? Bijele stopalice, stopalice u boji? Kombinacija koliko hoćeš.

I za kraj, treba to sve dobro iskombinirati za Instagram i društvene mreže. Što objaviti, kako to objaviti, koji hešteg iskoristiti, pod kojim se kutem poslikati? Koji filter iskoristiti? Zašto uopće koristiti filter ako je slika dobra sama po sebi?

Današnji život tona je kombinacija, ali kad se na kraju legneš u krevet, važno je kako si proveo dan, a ne kako si sve uspio staviti u 24 sata.

Ostavi komentar