Tabletići će se zahvaljujući Baby Lasagni prodati skupo kao čvarci

Voljele vi tabletiće ili ne, znale ih same kačkati ili ne, oni su prisutni u svakoj kući. Ako ne drugdje, onda su zametnuti u nekom pretincu ormara.

Istisnuo ih je iz uporabe namještaj sterilnih linija koji je u modu došao s kuhinjama sličnim ormarima na patologiji. A kako nijedan trend u uređenju doma ne traje vječno, brzo su se ljudi zasitili sterilnog uređenja i poželjeli toplinu doma. Britanske krimiće mnogi obožavamo gledati zbog njihovih idiličnih sela, kućica u cvijeću i specifičnog uređenja kuća u kojima nema mjesta sterlinosti, nego je sve tako ugodno razbarušeno – “Homely”.

I naši domovi su nekad bili toplije uređeni, a tabletići su bili obavezni ukras nekadašnjih ormarića, stolića i televizora, koji su bili gigantske kutije, u odnosu na današnje tanke ekrane na koje nemaš kamo staviti tabletić.

Na sterlini namještaj koji polako izlazi iz mode također ne pristaju tabletići. Djeluju kao uljezi pobjegli iz vremeplova.

Ako možemo povući paralelu između vremenskih partnera: tabletića i čvaraka, oba potječu iz vremena kućne radinosti, čvarci su već doživjeli svoj novi procvat, a sada se nova renesansa smiješi i tabletićima. Dovoljno je da ih na novi način isfura neka poznata osoba da postanu modni trend. U našem slučaju za tabletiće je zaslužan Baby Lasagna. Dao je tiskati tabletić na odjeću koju prodaje, nosi ga svuda kuda ide. Uključio je taj motiv i u nastup na Eurosongu pa su tabletići prekrivali bubnjeve.

Prije toga tabletići su bili podcijenjeni kao i čvarci, koje su se tretirali kao nusproizvod kolinja. Nitko ih nije doživljavao kao deliciju dok su kolinje bile u svakom dvorištu. E kad su kolinja nestala iz naših dvorišta, čvarci su dobili na cijeni. Tako je to i s tabletićima. Sada kad su po svim društvenim mrežama to im podiže cijenu, kao što je podiglo čvarcima koji su sada skuplji od kotleta. Nakad nezamislivo, a sada normalno.

Ovisno o veličini, heklanci dosežu cijenu i višu od 80 eura za komad.

Pa vi sada prekopajte ormare i izračunajte koliko skrivenog blaga imate u njima, a već ste ga htjeli baciti. Nemojte, doći će vrijeme kad će novi trend u uređenju doma zahtijevati barem jedan tabletić na nekoj komodi dizajniranoj baš njega.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE