Samo ja mogu kupiti ormar u koji stane pola cipele

Ovotjedna kolumna bit će u znaku ljubavi, dobre fešte, vjenčanja, ali i jesenske generalke. Prošli tjedan slavili smo ljubav, te sam prvi puta imala čast biti vjenčana kuma. Inače sam osoba koja huška na vjenčanjima, plače na obredu, a ovog puta imala sam tremu minimalno ko da se ja udajem. Organizacija vjenčanja u životu svake mladenke vrlo je kompleksna stvar. Traje godinu do dvije, a sve prođe u manje od 24 sata. Na ovom obredu pustila sam skromnu suzu, jer sam samu sebe kulirala.

Do sad mi se udala jedna bliska prijateljica, koja je po prirodi “ona po špagi” pa sam njezinu organizaciju doživjela kao vrlo elegantnu i bezbolnu, iako se u svakom trenutku znalo tko, gdje, kada, zašto i kako. Ovog puta sam bila kuma. Dakle bila sam osoba koja prati svaki mladenkin korak, bila sam na raspolaganju za svaki njezin pokret i mig. Kako je ona kao osoba vrlo “skulirana”, na kraju je mene morala smirivati i reći da je sve pod kontrolom. Toliko se sve brzo odvilo da mi još nije jasno da je sve završilo i prošlo savršeno, a moje briganje je bilo baš bezveze. No, tako je to kod nas žena, sve mora biti pod kontrolom i savršeno, drugačije ne može.

Naravno uspjela sam se prehladiti, kao podsjetnik da je ljeto završilo i da se više ne može hodati kratkih rukava. Bila sam i na godišnjem odmoru, koji je više bio umor jer sam odlučila napraviti tip top generalku sobe. Od dna, do vrha. Svaki kutak dobio je svoj makeover. Sad je sve kao u dućanu. Ima svoje mjesto, sve je složeno baš kako mora biti. Čak sam i odvojila ljetnu garderobu i fino je vakumirala kako ne bi stvarala nepotrebnu gužvu. Nakon dugo vremena mogu reći da si imam što za obući. Naravno, uvijek se nešto može dodatno kupiti (#klasika). Uz to nabavila sam si novi ormar za cipele. Majstor Matija je zasukao rukave, sve napravio i pokušao staviti u ormar svoje cipele (skromni broj 47) iiii onda se dogodilo čudo. Pola cipele je stalo, pola ne. Sva sreća da ja imam broj 36 pa su moje sve krasno stale u sjajni novi ormar. Sretna jesen i vama, držim fige da si kupite ormar u koji stanu cijele cipele.

Ostavi komentar