Ftičeki se ženiju, a Valentinovo se slavi na Fejsbuku?

“Ne nosimo trenirke, tajice i Uggsice kao i sve ostalo što ne naglašava ženstvenost”, rekle su dvije sestre s Cvjetnog. Prema tome ja sam najneženstvenija žena u svemiru. Kad smo kod ženstvenosti, stiglo nam je Valentinovo. Žene se ftičeki, padaju zaruke. Ftičeki nemaju društvene mreže, ali zato svi dobri parovi detaljno slikaju svoje romantične jednogodišnje valentinovske izlaske. Jer ipak je ljubav na Valentinovo. Ili je svaki dan?

Postoje tri vrste parova na ovom svijetu. Oni koji su u friškoj vezi pa moraju svoju ljubav izraziti kroz nakit od 1500 kuna (najmanja cijena), buket crvenih ruža koje ne možeš nositi u rukama, večeru od 6 sljedova, te naravno to sve pofotkati i staviti na društvene mreže. Jer, svi znamo da se ljubav jedino računa ako je na Facebooku ili Instagramu (sarkazam). Idući su parovi oni koji su već prošli ovu gore navedenu situaciju, pa svoju ljubav imaju u četiri zida. Treći su oni “čudaci” koji Valentinovo ne slave.

Današnji trend ljubavi uskoro je vezan uz društvene mreže. Ljubav se izražava kroz razne fotografije. Bebe koji imaju tri minute slikane u rađaoni završe na Fejsbuku. Uz to naravno ide ime, sekunda rođenja, težina, visina, sve detaljne informacije koje bi pučane fejsbuka moglo zanimati. Uz to ide 850 čestitki od vrlo bliskih fejsbuk prijatelja.

Drugi trend je must have objava nove kuhinje, spavaće sobe, vrta uz adresu promjene stanovanja. Tako da osim što jalna susjeda može komentirati otkud ti penezi za renoviranje, automatski pozoveš lopove da te dođu malo posjetiti.

Treći trend je selfie iz spavaće sobe. Sasvim je normalno da tvojih 1150 fejsbuk “prijatelja” vidi gdje spavaš. Ne znam dal sam ja konzerva pa mi ove situacije nisu normalne, ali smatram da određena intima ipak mora ostati u četiri zida. Slavite ljubav, volite se, uživajte u trenutku, ne moraju sve lijepe stvari završiti objavom na društvenim mrežama!

Ostavi komentar